2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2931 بازدید | 115 پست
اينه ك با صبر و حوصله برطرفش كني براي بچه ت خوب نيست ك عصباني بشي دعا كن عزيزم بخاطر بچه ت هم ك ش ...

خودمم همش میگم اخر این بچه با این گریه و استرس های من قرار چی در بیاد دق میکنم 

گلم چندبار ازش پرسیدم از زندگی راصی هستی گفت اره بخدا باردارم درد دارم گاهی ولی غذام یک دقیقه دیر نمیشه ،وقتایی خوبیم براش دلبری و زبون بازی میکنم به خودم میرسم رابطمون سر جاشه اما نمیدونم چرا اینطوری شده البته که زنه هم هی بهش پیام میده من و تو دوستیم همه جوره حساب کن روم حرفاتو بهم بزن هرچی میخوای بدون ترس بگو اینم خام کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشووووووووون تو شرایط اینجوری داد و بیداد میکنن  اینو تو نی نی سایت فهمیدم

همون دیگ مثلا تهمت زده شده بهشون با داد وبیداد میخان از خودشون دفاع کنن بعضی زنا ساده اند باورشون میشه بعضیا نه 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
حالا که رفتی بگذار یکم سفت و سخت همسرت تو رفتارش تجدید نظر کنه  اصلا بخاطر همین حرفش که گفته ی ...

دقیقا حق با شماست الان که دیدم نمبخوام به این راحتی برگردم چون کارش عادی میشه براش .

بخدا چندین بار صبوری کردم نشد و بیخیال نشد انگار دیگه حس خر بودن بهم دست داد .

ممنون از نظرت انگار واقعا باید تعهد بگیرم حق با شماست

خودمم همش میگم اخر این بچه با این گریه و استرس های من قرار چی در بیاد دق میکنم  گلم چندبار ازش ...

حساب اون هرزه خانم رو هم برس ها 

با اینکه همیشه میگم که همسر مهمه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌  اون هست که تعهد داده 

ولی مثل شیر باید حواست به زندگیت باشه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خیانت کرده کجاش بابای خوبیه!؟!؟ وقتی یکبار خیانت کرده بخاطر بارداریت ببخشیش بازم تکرار میکنه متاسفا ...

بابا ی اسی رو گفت

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
اولین کارت اینه که بفهمی واقعا قضیه شوهرت با اون خانمه چیه دومین کار هم زهر چشم گرفتن از شوهرته تا د ...

قضیشون دیدار و چت های مداوم در طول روز که کجایی و چیکار میکنی اونم متاهل هست فعلا رابطه نداشتن ولی خانومه مدام به شوهرم تو پیاما گفته بدون ترس و خجالت نیاز های کاری و غیر کاری تو بهم بگو

خیانت کرده کجاش بابای خوبیه!؟!؟ وقتی یکبار خیانت کرده بخاطر بارداریت ببخشیش بازم تکرار میکنه متاسفا ...

مادر و پدر اسی و میگم 😐

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
دقیقا حق با شماست الان که دیدم نمبخوام به این راحتی برگردم چون کارش عادی میشه براش . بخدا چندین بار ...

عزیزم 

تعهد اصلی مشاوره و درمان و حتی روانکاوی شدن هست 

اینکه چرا ایشون متوجه نیست که متاهل هست و باید متعهد باشه 

و منظورم از حمایت مادرت این بود که مثلاً جواب تماس همسرت رو بده و بگه تلاشت رو بکن من فلانی و پدرش رو راضی میکنم . شرط هاشون رو بپذیر . پسر خوبی هستی و این دست نرم کردن دل ایشون . که همسرت جدی پیگیر رفع مسأله بشه

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
اکثر مردها خیانت میکنن خیالت راحت ازش تعهد بگیر برگرد 

اخه یعنی به بچشون هم رحم نمیکنن من به درک به جون و قلب این بچم قسم خورد پیامم نمیدیم درصورتی که خودم دیدم علاوه بر پیام دیدارم دارن