2777
2789
عنوان

مگه رشته پزشکی رشته بدیه؟

244 بازدید | 18 پست

چراواقعا اینقدرپزشک ها مینالن؟بنظرم اصلا بگیم درامدشم اونقدرهانباشه،ولی همینکه آدم سردربیاره مثلا خودش،بچش مریض شدن بایدچکارکنن،درمواقع ضروری،اینکه سردربیاره ازداروها،بیماری ها نحوه درمان واینا خودش خیلی خوبه،نیست؟

حتما به خاطر سختی و فشار خیلیییی زیادش میگن

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که تو گفتی آدم میتونه هزار جای دیگه یاد بگیره

من کمک های اولیه میرفتم همه چیز بود غیر از داروها

که برای اونم مطمئنن باید کلاسی باشه

پزشکا کارشون خیلی سخت تره

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

چون سخته...کشیک های سخت درسای سنگین....

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
الکی؟مگه میدونی چقدرسختی میکشن؟

ببین یه کارو با علاقه انتخاب کنی نمینالی ولی متاسفانه دیگه کسی با علاقه این رشته رو انتخاب نمیکنه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اینجوریم نیست،دلیل نیست چون علاقه دارن سخت نباشه

سخت که هست ولی نالیدن شبانه روز غیرعادیه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
سخت که هست ولی نالیدن شبانه روز غیرعادیه

شبانه رور کی نالیده،وقتی چهار تا دانش اموز دارن که از پزشکی بهشت ساختن باید دائم بشون بگن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

سلام عزیزم

طرز تفکرتون خیلی جالبه  

شما 7 سال باید تحصیل کنی، اون هم نه در یک رشته ی ساده، رشته ای که بی نهاایت دروس مشکل و سختی داره

باید حدود2-3 کشیک های بی‌نهایت دشوار بدی، گاها تا 72 ساعت نخوابی و در عین حال خودت رو برای امتحانات دشوار اساتید آماده کنی

توی بخش های مختلف که کشیک میدی هم موارد جالبی رو میبینی، از قمه کشا و چاقو کش های زخمی بگییر تا کیس هایی با بیماری های شدید روحی و روانی که شما رو تهدید به قتل میکنن

2 سال در مناطق دور افتاده طرح بگذرونی، جاهایی که خبری از علم و احترامِ بهش نیست، پزشک خانم رو زیر باد کتک میگیرن

ماااشااالله همه هم برای خودشون پزشک متخصصی هستن و در مورد تجویزاتت نظرات جالب و به دور از منطق بیان میکنن

در انتها هم مورد توهین و تمسخر بعضی افراد قرار میگیری که تمامی سختی هایی که کشیدی رو کوچیک جلوه میدن

درآمدی خواهی داشت که در حال حاضر مبلغی بخور نمیره

بیشتر بگم؟