2777
2789

سلام عزیزم من برا مشکل جوش رفتم دکتر غدد ک بهم گفت cahغیرکلاسیک خفیف دارم .هورمون17ohپروژستزونم با هورمون اندرستندیونم بالا بود الانم دو ساله دارم قرص مصرف میکنم و کنترل شده.

شما هم قرص مصرف میکنید؟ازمایش هورمونی دادید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمت چیا هس منم آندروژنام بالاست ریزش مو دارگ موهای زائدم زیاده تو هم این علائم رو داری؟

عزیزمم منم همین مشکلو دارم اندروژنم بالاس با هورمون17هیدروکسی پروژسترونم دکتر رفتم بهم گفتcahخفیف داری.و دارم دارو مصرف میکنم.شما هم دارو مصرف میکنید؟چه هورموناییتون بالاعه شما ففط اندروژن؟میشه بمن درخواست دوستی بدی صحبت کنیم چون اطلاعاتتون برا من بالا نمیاد اصن

عزیزمم منم همین مشکلو دارم اندروژنم بالاس با هورمون17هیدروکسی پروژسترونم دکتر رفتم بهم گفتcahخفیف دا ...

سلام عزیزم خوبی

منم هورمون ۱۷ oH بالا بود

برای شما روی چند بود

و اینکه من دارو مصرف کردم یه مدت

خیلی چاق شده بودم

دیگه ولش کردم

ضرر دارو برا من بیشتر از نفعش بود

شما علایمت چیه

سلام دوستان

من از سال ۹۷ فهمیدم مشکل شمارو دارم و تا ۲ماه پیش تحت نظر متخصص غدد دارو مصرف میکردم

۲ماهه دارومو با مشورت دکترم قطع کردم چون میخام ب امید خدا آذرماه برا بارداری اقدام کنم

شنیدم این مشکل باعث میشه سخت باردار بشی یا اگر بچه دختر باشه این بیماری بهش منتقل میشه

شماها بچه دارید؟

ممنون میشم جواب بدید من از نگرانی دربیام.

‌‌ ‌

سلام دوستان من از سال ۹۷ فهمیدم مشکل شمارو دارم و تا ۲ماه پیش تحت نظر متخصص غدد دارو مصرف میکردم ۲ ...

سلام عزیزم نه من مجردم .

عزیزم شمام هورمون 17 هیدروکسی پروژسترونتون بالا بود؟

شما علائمی مثل ریزش مو یا جوش هم داشتید؟

سلام عزیزم من برا مشکل جوش رفتم دکتر غدد ک بهم گفت cahغیرکلاسیک خفیف دارم .هورمون17ohپروژستزونم با ه ...

عزیزم مگه پروژسترون شما  نسبت به حالت نرمال چقدر بالا بود که تشخیص cahگذاشتن ؟؟؟

عزیزمم منم همین مشکلو دارم اندروژنم بالاس با هورمون17هیدروکسی پروژسترونم دکتر رفتم بهم گفتcahخفیف دا ...

عزیزم مگه پروژسترون شما نسبت به حالت نرمال چقدر بالا بود که تشخیص cahگذاشتن ؟?