2777
2789

ببین لطفا با لحن تند صحبت نکنین بزارین به آدم بر نخوره منم چون بین دو راهی هستم اومدم وگرنه میدونم چی خوبه و چی بد

مادرم میگه نیاز نیست تو هدیه بدی مادرشوهرم بده کافیه

اون پسرش دم بخت ممکنه امسال یا سال بعد عروسی کنه

بچه تو ۴سالشه از الان زوده 

بعدم اینکه ما با خانواده پدری همسرم زیاد رفت و آمد نمی‌کنیم دورن

من بعد۴سال بعد ازدواج تازه رفتم خونه عمه هاش

خب

پاگشا ندادن در حد هدیه

و پسرم که ۲نیم سالشه و پیشش نیومده بودن درحد ۱۰۰دادن

بنظرتون کادو بدم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم عروسی نگرفتم مادرشوهرم برای کادو هیچ وقت کم نذاشته   برای کسی خانواده شوهرمم جبران نکردن ولی اگه جشن بریم ما جدا هدیه میریم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

من باشم میدم 

میری میخوری بالاخره هدیتم باید بدی شما یه خانپاده ای جدا مگه باهاشون زندکی میکنی 

شما مستقلی براهمه چیز برا کادو دادنم مستقل باش

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

اگر نمی‌خواهید هدیه بدید پس نباید برید 

اگر براتون آوردن در حد هدیه خودشون بدید مثال الان پونصد 

هدیه درسته باید جبران بشه ولی اینطوری چرتکه اندازی هم جالب نیست 🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

طرف ما 

فامیل عروس هدیه نمیدن 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بنظرم یا نرو یا کادو بده حتی کم

کادو ندادن وجه خوبی نداره حرف میزنن پشتت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡