2777
2789

۸ ایستگاه سوار مترو شدم یه‌ پسر دو ساله از اول جیغ زد گریه کرد تا آخر که پیاده شدم مامانش فقط میگفت هیششش زشته همین دو تا کلمه بعدم کلش کرد تو گوشیش ساکت نمیشد از اول جیغ گریه تا آخرش سر درد شدم جدی ۲۰ دقیقه صدای جیغ گریه بشنوی اونم تیز با آخرین ولوم. حالا همه نه ولی بچه هایی که همش گریه میکنن بد خلقن 

همه اعتراض کردن مامانه گفت بچه ست چیکارش کنم حالا زن حسابی بچت میشناسی یه کیکی شکلاتی ابنباتی بزار تو کیفت مردم چه گناهی کردن اومم اوج گرما برگشت از سرکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بیشعوری اون مادره که میبینه بچه داره جیغ میزنه سرشو میکنه تو گوشی هم به بچش ظلم کرده هم به بقیه مردم

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

همه اعتراض کردن مامانه گفت بچه ست چیکارش کنم حالا زن حسابی بچت میشناسی یه کیکی شکلاتی ابنباتی بزار ت ...

خب راس میگه، بچس چیکارش کنه

بچه ها لج کنن دیگه هیچی جلودارشون نی

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲.اگروضعت خوبه ولی خسیسی ۳. اگر بیماری جسمی یا روحی داری ۴. اگر زود جوش وعصبی هستی،مطمئن باش اعصاب بچه رو هم نداری  ۵. اگر بیسوادی ۶. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .ایناهمش مهمه،   بچه مسئولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت با دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ،تو اوج جوونیشم شاهد مرگ پدرمادذش باشه،  من خودم مادر دوتا بچه هستم،   ناراحتم میشی، ناراحت  شو اما اینو بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه دفعه تابستون اتوبوس سوار شدم بچه از ایستگاه اول گریه کرد تشنمه تا ایستگاه اخر هر چی به مادره گفتن پاشو اب بگیر واسش گفت نه نشستیم پیاده شیم اتوبوس بعدی طول میکشه تا بیاد😒😒😒

خب راس میگه، بچس چیکارش کنهبچه ها لج کنن دیگه هیچی جلودارشون نی

یه کیکی شکلاتی بزار تو جیبت سر صداد کزد بده بهش صد نفر مردم باید نیم ساعت تموم صدای جیغ بچت گوش کنن تو هم سرت بکنی ت گوشیت

یه طرز فکری توی ایران راه افتاده واون اینه که کسایی که بچه دار میشن کم عقل ودیوانن یا اینکه اونایی که بچه کوچیک دارن باید برن بمیرن جهان سومی هستیم تا ابد خواهیم بود 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضی بچه ها وقتی میفتن روی دور بد اخلاقی واقعاً با هیچ چیزی آروم نمیشن 

گاهی ترس اجتماعی دارند و این اختلال اضطراب باعث میشه  تا در شلوغی قرار می‌گیرند بهانه گیری میکنند 

بجای اینکه بگید سوار وسیله نقلیه عمومی  نشند بهتره ما درکمون را بالا ببریم 

شما چند دقیقه بوده اینقدر حالتون بد شده و اعصابتون خراب شده بنده خدا اون مادر که شبانه روز درگیر هست چه به سرش میاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍