2777
2789
عنوان

مامانم یه حرف بی تربیتی بهم زد 😭

767 بازدید | 22 پست

دوست من با آخوند پسر  کله گنده ازدواج کرده  و تو عقد حامله شده 

بعد مامانم دیروز اومد با خوشحالی گفت میدونی فلانی با  پسر فلان دم و دستگار ازدواج کرده 

بابامم یه جوری شد  انگار مامانم داشت اونو به رخ من میکشید منم گفتم خب به عنم 

امروز  به مامانم گفتم چرا فلانی رو میکشی  به رخم خوبه حالا تو عقد حامله شده 

گفت عرضع داشت   تو ام شوهر کن تو عقد بده  عرضه داشته باش و حامله  شو  

گفتم آخه من یه بار به عشقم اعتراف کردم تو با من حرف نمیزدی حامله شم که  تا قیام قیامت با من حرف نمیزنی  

بعد گفتم مگه دادن افتخاره ؟؟؟ گفت آره افتخاره   خیلیا عرضه همین دادن هم ندارن 😭😭😭😭 

خیلی قلبم شکست 😭  چون من قصد ازدواج دارم و ازدواجم جور نمیشه  مامانم دوستمو و بارداریشو کوبوند تو سرم 

🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ‌عجیبه مامانت واقعاجای اینک با افتخارکنه میگ بده بره حرفی نمی‌مونه واقعا،خدایی یامادرای شماعجیبن یامادرمن زیادی خوب بودنمیدونم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

شوهر کردن تنها چیزیه که عرضه نمیخواد

فقط یه موقعیت خوب میخواد . 

تو هم به نظرم به حرف های مامانت فک نکن. تمرکز کم روی اعصاب خودت و حال خوب دات که نکنه یه وقت به خاطر این فشارها به هر کسی بله بگی.. 

بعدشم عروسی کردن و جشن گرفتن دوستت که نشونه خوشبختی نیست..  باید دید توی زندگی چه جور مردیه همین آقا... آن شالله که خوب باشه و یه موقعیت عالی هم برای تو پیش بیاد

زبانم قاصره از طرز فکر‌مادرت واقعا جای خجالت داره

تو سعی کن وقتی این موضوع پیش میاره اصلا ریکشن ندی

اگه اهمیت بدی بیشتر میگه

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

الان یه تاپیک دیگه نزده بودی خودت خواستگار اخوند داشتی...اونجا فقط اخوند پیدا میشه میاد خواستگاری شم ...

من از بچگیم کلی خواستگار خوب داشتم نظامی مهندس  اما سنم کم بود ازدواج نکردم  بعد الان که قصد ازدواج دارم دیگه خواستگار ندارم  معرفی کردن این آخوندارو

🌸🌸🌸🌸