2777
2789
عنوان

حَیَّ عَلی العَزا

257 بازدید | 8 پست

خواهرای عزیزم فردا موقع عزاداریاتون من رو فراموش نکنید...برای خانواده ام دعا کنید تا از هم نپاشه...من هم دعاگوی همه تون هستم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
دیروز موقع پختن نذری یادم افتادید 🙏

مرسی گلم..فداتون شم..ان شاالله امام حسین ازتون قبول کنه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز موقع پختن نذری یادم افتادید 🙏

بابام از اهواز رفت کربلا...مامانمم بیمارستان کنار عمه ام که تازه زایمان کرده است..دعا کنید دوباره مهرشون به دل هم بیفته

بابام از اهواز رفت کربلا...مامانمم بیمارستان کنار عمه ام که تازه زایمان کرده است..دعا کنید دوباره مه ...

خوش به سعادت پدرتون بنظرم رفته که گره مشکلتون باز کنن به امید خدا و به واسطه صاحب این ماه عزیز همه چی درست میشه ...همین که مامانت الان پیش عمه ات نشونه خوبیه اگه دلش نبود اصلا نمی‌رفت 

شاید این اتفاقات این چند وقت تلنگری بود که مامان بابا یکم به خودشون بیان حواسشون بیشتر به همدیگه جمع کنن الهی ازاین ب بعد همه چی خوب خوب پیش بره

خوش به سعادت پدرتون بنظرم رفته که گره مشکلتون باز کنن به امید خدا و به واسطه صاحب این ماه عزیز همه چ ...

بابام تقصیر نداره فقط یه کم روحیه نظامی داره...هنوز مامانم رو دوست داره..چقدر به همه سفارشش رو کرد که حواسشون باشه کسی چیزی بهش نگه...الانم کنار عمه ام میگه راحت ترم فامیلا رو نمی بینم چون خونه مامان بزرگم امروز مراسم بود...ان شاالله امام حسین واسطه شه و زندگیمون از هم نپاشه

بابام تقصیر نداره فقط یه کم روحیه نظامی داره...هنوز مامانم رو دوست داره..چقدر به همه سفارشش رو کرد ک ...

الهی 🥺قدرش بدون ...اره نظامی واقعا متعصب تر سخت گیر ترن سلامت باشن سایه اشون مستدام.الهی که به حق این شب عزیز همه چی به دست باب الحوایج کربلا ختم به خیر میشه حتما خیری تو این اتفاق هست ان شااللع مامان بابا به خودشون بیان بیشتر هوای هم داشته باشن مسلما یه فاصله ای بینشون افتاده بوده که اینجوری شد تا تلنگری باشه 

الهی 🥺قدرش بدون ...اره نظامی واقعا متعصب تر سخت گیر ترن سلامت باشن سایه اشون مستدام.الهی که به حق ا ...

ممنونم ازت مهربون