2777
2789
نه نه اونموقع چهل روزگیش نبود شش هف ماهه بود ولی تواونمدت چنبارم باهمون مدل سیاهیو دود حسشون کردم نم ...

سمت بچه هاخیلی میان حتی پسرداییم دوسالش بوددیوارونشون میدادفاصله میگرفت

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱
من درجا سکته میکنم میمیرم اصلا نمیتونم حتی یک ثانیه فیلم ترسناک نگاه کنم 

چون تلقین میکنی به خودت تلقین خیلی افراد رو که  سرطان داشتن درمون میکنه دیگه توهم زدن چیزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی بگم؟ مامان بزرگم میگه اگ تا چهل روزگی بچه کسی از اشناها و فامیل (دقیق یادم نیس چجور ادمی) بره ...

واقعا؟حتی بعدها ک بزرگ میشه؟اره تاچهل روزگی هی میومدن میرفتن😔

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚
سمت بچه هاخیلی میان حتی پسرداییم دوسالش بوددیوارونشون میدادفاصله میگرفت

چون بچه ها اونا رو میبینن چاکراها های بچه ها باز همشون با بچه ها راحت ارتباط میگیرن

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  
عزیزم این وسط دنبال زیر بغل ماری شما  این چیزیه ک واسه من و خانواده ام اتفاق افتاده  نمی ...

منم از بچگی دیدم اما خواهرم ن سالها دیدم اما لزومی ندیدم ب کسی اثبات کنم و جالبه وقتی ازدواج کردم فهمیدم همسرمم حس میکنه وجوده اجنه رو و جالب تر اینکه چندتا چیز ک من دیدم و ب کسی نگفتم شوهرم بم گفت و هنگیدم

ایناها چون ندیدن باورم نمیکنن مهم اینه ما میدونیم ک دیوونه نیستیم چون تو سراسر جهان میلیون ها نفر دیدن و حس کردن یکی دونفر ک نیستن میلیون ها نفرن تو قرآنم ک اثبات شده س

حالا خیلیام دروغ میگن یا گندش میکنن ک کلا بحثش جداس

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن
چون تلقین میکنی به خودت تلقین خیلی افراد رو که  سرطان داشتن درمون میکنه دیگه توهم زدن چیزی نیست

بحث تلقین نیست بعضیا کلا نترسن بعضیا کلا از هیچی نمی‌ترسن مثل جوری که بعضیا خیلی احساساتی آن یا بعضیا خیلی خشن و عصبی هر کی یک طبعی داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
نه عزیزم این جن نیست منم بچه بودم همینجوری بودم

شماچون اعتقادنداری میگی جن نیست وگرنه ازدوران قدیم بوده وهست،کلاهرچیزی که قدیم بهش اعتقادداشتن توعلم امروزداره ثابت میشه

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱
واقعا؟حتی بعدها ک بزرگ میشه؟اره تاچهل روزگی هی میومدن میرفتن😔

اره مامان بزرگم موقع تولد بچه های خاله هام نذاش هیچکی بره خونشون سپرد به خانواده شوهرشون بگن خونشون نرن 

نمیدونم از چیه ولی تا اینجور چیزا رو میگم خرافات بهم ثابت میشه ک راس میگن 😕

🤍