الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سری با دوستم تو سونای بخار استخر بودیم هیچی معلوم نبود بعد گفتیم کسی اینا هست یه زنه گفت آره من هستم بعد جیغ زدیم اومدیم بیرون . در رو باز گذاشتیم بخار بره بعد دیدیم هیچکس نیست
من والا از روح بيشتر از جن ميترسم يعني خدا نكنه يكي از اشناهامون بميره همش توهم ميزنم ميگم حالا روحش ظاهر ميشه تا چند مدت تنها نميمونم تو خونه جن كه هميشه هست هيجوقت هم خودشو نشون نميده
حالا من از ۱۳سالگی تو تاریگی تنها هر نوع فیلم ترسناکی بگی دیدم والا تا الان جنم ندیدم چون به خودم تل ...
من درجا سکته میکنم میمیرم اصلا نمیتونم حتی یک ثانیه فیلم ترسناک نگاه کنم
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
وای نمیدونم چرا کنجکاو می شم در این موارد دست خودم نیست اصلا با اینکه مثل چی میترسم اما واقعا کنجکاو ...
دقیقا مثل منی خود خود منی
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
نه نه اونموقع چهل روزگیش نبود شش هف ماهه بود ولی تواونمدت چنبارم باهمون مدل سیاهیو دود حسشون کردم نم ...
یچیزی بگم؟
مامان بزرگم میگه اگ تا چهل روزگی بچه کسی از اشناها و فامیل (دقیق یادم نیس چجور ادمی) بره خونه شون بچه از این مشکلا پیدا میکنه مثلا بالا سرش چیزی میبینن