2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه لباسشویی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 40 پست

من اسنوا داشتم از سال۹۲ عالی بود 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکشوما فوق العادس من چندتا از اطرافیان دارن چندین ساله کار میکنن در ضمن لباسشویی خواهر شوهرم و جاریم اسنوا هست و بالای 10 ساله کار میکنن 

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

من اخیرا جهیزیه خریدم هرجارفتیم هرفروشنده ای مارک خودشوتبلیغ میکرد

اکثرا مصرف کننده ها و فروشنده ها میگفتن دوو خوب نیست ولباسو تمیزنمیشوره

تعمیرکارگفت پاکشوماخرابی زیاد داره

اسنوا همینطور

الجی و بوش هم که اصلشو بخوای بگیری زیر 90_100نیست اگه ارزونترپیداکردی قطعا فیکه اصلش سخت گیرمیاد ازکجامیخوای بفهمی اصله؟حالا ضمانت وگارانتی ام نداره بکنار

پس از کلی تحقیق TCL و ایکس ویژنو بهمون معرفی کردن

که تقریبا ازلحاظ بدنه از بقیه مارکای ایرانی بهترومعتبرتربود

ماهنوزاستفاده نکردیم

ازنظرمن مارکای ایرانی تقریباهمه تویه سطحن

توکل به خداکردیم و همینوخریدیم

من به روز ترین مارک الجی گرفتمقابلیت اضافه کردن لباس هم داره

منم اسنوا دارم داره

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

من اسنوا ،ال جی ،بوش هر ۳تا خوبن

بد اسنوارو میگن ولی من راضی بودم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من اخیرا جهیزیه خریدم هرجارفتیم هرفروشنده ای مارک خودشوتبلیغ میکرداکثرا مصرف کننده ها و فروشنده ها م ...

الان شاید ولی من سال ۱۴۰۱ فک کنم خریدم قیمتش اینقدر که میگید گرون نیس 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

واقعا از اسنوا چیز خوبی نشنیدم شما اولین نفری😂

ولی من هرکیو دیدم که داشته راضی بوده

واقعا از اسنوا چیز خوبی نشنیدم شما اولین نفری😂

باور کن خیلی عالی بود الانم دادم به مامانم ۱۲سال استفاده می کنیم یبارم آخ نگفته از ال جی اصل هم بهتر میشست

الجی و بوش و اینا که خارجین چون میگن وسایلش نیست بعد خراب بشه کسی نمیتونه درستش کنه وگرنه مارکای خیل ...

من هیمالیا رو شنیدم خوبه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔