سلام من ۱۹ سالمه از۵ شنبه صبح احساس سرگیجه داشتم تا دو روز ۱ شنبه صبح صورتم پر از تاول شد دکترم رفتم فقط لوسین داد و انتی هیستامین چون من مدرسم میخواستم ببینم عنبر نسارا دود کنم عفونت نمیکنه صورتم و تاولا
راه سختی پیش روته فقط صبور باش جای ابله خیلی زمان میبره تا بره بستگی داره به شدت و ضعفش سعی کن اصلا دست نزنی و مثل وقتی که انفولانزا داری استراحت کنی و مایعات و میوه مصرف کنی تا تاثیر چندانی روی پوستت نذاره
سلامچی زدین که جاش نمونه؟من خیلی بد گرفتم صورت و دست و بدنم پرهه فقط کالامین میزنم که دکتر گفته به ص ...
شما چ کردین ک جاش نمونه
کالامین من ب صورت هم زدم
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
سلام من دو سه روره ابله مرغون گرفتم بعد بابام برام عنبر نسا دود کرد الان جاش میمونه؟ 🥺🥹 و اینکه برای طبع خنک چه غذاهایی بخورم ک به بهبودش کمک کنه ممنون میشم بگین
بله پدر من چهل سالگی آبله مرغون گرفت با دود عنبر نسا یه هفته نشد کامل خوب شد فقط سعی کن اصل باشه اگه مال الاغ نر باشه خاصیت که نداره هیچ تازه بدتر میشی از جای مطمئن پیدا کن