2777
2789
عنوان

عنبر نسارا برای ابله مرغون خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20233 بازدید | 31 پست
دختر من ماه پیش گرفته بود من اشتباه کردم بردمش دکتر عمومی کار از کار که گذشت بردم متخصص پوست بهش صاب ...

مراقب هستم میدونم واگیر داره 

انشالله دخترتون همیشه سالم باشن

ممنون از راهنمایی

مرسی خانم لطف کردین

راه سختی پیش روته فقط صبور باش جای ابله خیلی زمان میبره تا بره بستگی داره به شدت و ضعفش سعی کن اصلا دست نزنی و مثل وقتی که انفولانزا داری استراحت کنی و مایعات و میوه مصرف کنی تا تاثیر چندانی روی پوستت نذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقب هستم میدونم واگیر داره  انشالله دخترتون همیشه سالم باشن ممنون از راهنمایی

خواهش میکنم تو خانواده هم اگر بزرگسالی دارین که تا حالا ابله نگرفته ازش فاصله بگیرین چون برای بزرگترا تبدیل به زونا میشه که یکم سختتره و درمانش مشکله

سلامچی زدین که جاش نمونه؟من خیلی بد گرفتم صورت و دست و بدنم پرهه فقط کالامین میزنم که دکتر گفته به ص ...

شما چ کردین ک جاش نمونه

کالامین من ب صورت هم زدم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

سلام من دو سه روره ابله مرغون گرفتم بعد بابام برام عنبر نسا دود کرد الان جاش میمونه؟ 🥺🥹 و اینکه برای طبع خنک چه غذاهایی بخورم ک به بهبودش کمک کنه ممنون میشم بگین

بله پدر من چهل سالگی آبله مرغون گرفت با دود عنبر نسا یه هفته نشد کامل خوب شد فقط سعی کن اصل باشه اگه مال الاغ نر باشه خاصیت که نداره هیچ تازه بدتر میشی از جای مطمئن پیدا کن 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️