2777
2789
😂🤣ارع  دوتا دارم دوتا بردارن یکیشون ازدواج کرده ی هفته قبل اینکه بابابزرگ مون بمیره یکیشم خو ...

همیشه روحیه میدن خیلی دوست داشتنین ❤

درخواست دوستی بدم قبول میکنی خانم دکتر 🙏🏻❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی به اسم بختک وجود نداره اون فلج خوابه مطالعه کنی میفهمی چیزی که دیدی وجود خارجی نداشته . اگه بر ...

نه فقط یکی دو بار اینطوری شدم ولی هر دو بار وقتی سایه سیاه از روم بلند شد از اون حالت خارج شدم کاملا هم بیدار بودم ،شایدم توهم زدم اگه وجود نداره

🍃Be your own best 🍃
میشه بیشتر توصیح بدی؟

پرسیدم عزیزم گفتن یسری آدما برای ترس و ....دعا دارن مثل دعای جوشن کبیر که اینا دعاهای خیلی سنگینی هستن و تا چهل روزگی بچه نباید کسی ک دعا داره وارد خونه شون بشه چون باعث وارد شدن جن و اذیت کردن بچه توسط جن وهمزاد و ...میشه ،و گفتن گاها صورت بچه سیاه میشه یا چیزایی اذیتش میکنن بحدی ک خانواده متوجه میشن و کم پیش میاد بچه زنده بمونه 

🤍
از کجا بفهمیم کسی که میاد خونمون این دعا رو داره یا نه؟

نمیدونم عزیزم زیادن اینجور ادما بخاطر همون میگن نباید تا چهل روز بیان تو خونه ای ک نوزاد هس 

میگن اگ مهمونه و واجبه بیاد یکی بچه رو ببره بیرون بعد از نشستن مهمونا بچه وارد خونه بشه

🤍
یبار توی خوابگاه یه دختره بود  یه اتاق رو اجاره کرده بود  اونایی که توی اتاق های اطرافش ...

تازه اینو دیدم چیکارش کردن ؟

منم شنیدم میگن اونایی ک میخوان جن داشته باشن باید یه سری کارای نجس انجام بدن 

🤍
تلویزیون نشون داده جنگیری رو؟ چطوری همچبن چیزی رو تو شبکه عمومی پخش کردن؟

کامل که نه یه تیکه کوچیک فیلم توی مستند بود..بله خود تلویزیون شبکه سه...البته ۵_۶ سال پیش..که ملت نرن دنبال رمالی و دعانویسی

اخه تلویزیون ایران دروغ زیاد میگه😅

اینو خودمم واقعا باهاتون هم عقیدم ولی خب اون مستند برام جالب بود...حتی لحظه ای رو فیلم گرفته بودن که جن یه بنده خدارو آزار میداد همون لحظه دستشو گاز گرفته بود جن دیده نمیشد فقط گاز گرفتگی دست اون اقا مشخص بود...ایناروهم قبلا یکی فیلم گرفته بود داده بودن به مستند ساز 

تازه اینو دیدم چیکارش کردن ؟ منم شنیدم میگن اونایی ک میخوان جن داشته باشن باید یه سری کارای نجس انج ...

از خوابگاه و دانشگاه اخراجش کردن 

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....