2777
2789
اره خب منم تا قبل از اون اتفاقا اصلا اعتقاد نداشتم تا وقتی که سرم اومد و ب چشم دیدم  تقصیر خود ...

من شده رفتم خونه یه شخصی و وجود یکی دیگه رو حس کردم جالبه بعدها طرف میگه اون خونه جن داره و اذیتش میکنن

اما من و تاحالا اجنه اذیت نکردن دیدمشون اما بیشتر حس کردم و خودشون و جوری نشونم ندادن ک وحشت کنم

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم به دنیا اومد از روز اول تا ۲ هفتگی پسرم مرتب مهمون میومد و میرفت برای دیدن من و بچه

منم پسرم دنيا اومد ده روزگيش مهمان بيست نفر اومدن خونمون عيد بود  تا سيزده بدر هم موندن 

عزیزم فک کنم بختک با فلج خواب یذره فرق داره انگار  من چن نفرو دیدم ک میگن وقتی بختک میوفته روم ...

نه عزیزم همون فلج خوابه یه اتفاقاتی در مغز به وجود میاد که اون لحظه توهم میبینه مادر من بارها اینجوری شده بود چندین سال پیش رفت دکتر  و درمان شد

محل نده من یه کسی ک علم عرفان داشت ازم تست گرفت گفت چشم سومت تقریبا 60 70 درصدش باز شده ب استادشم مع ...

وای من یکیو میشناسم بخدا هر خوابی میبینه تعبیر میشه یا هرچی میشه و خبر نداره خوابشو میبینه

🤍
چجوری رفتی سمتشون ینی؟من همش میترسم با خوندنا این تاپیکا اتفاق ناگواری پیش بیاد برام

من عموم خیلی از این چیزا سر در میاره و... 

مطمئنم عموم میتونه ببینتشون وارتباط برقرار کنه خیلی بهم میگفت نکن اگه عموم نبود قطعا دیونه میشدم چون دست از سرمون بر نمیداشتن

منم احضار زیاد انجام میدادم و کارای دیگه دروازه ارو باز کردم 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
وای من یکیو میشناسم بخدا هر خوابی میبینه تعبیر میشه یا هرچی میشه و خبر نداره خوابشو میبینه

آره واسه خودمون سخته اما خیلیا فک میکنن دروغ میگیم یا پز میدیم من شبی ک ب همسرم گفتم آقاجونت فردا فوت میشه ب مامانش خبر داد حتی گفتم چجوری و حتتتی گفتم چ تایمی وقتی اتفاق افتاد از اون روز مامانش یه جوری از خواب دیدن من میترسن ک حد نداره 

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن
نه نمیشه

اما شده عمو و زن عموم یاهم دیدن یه شب زن عموم میبینه که یه چی بالای سرشه عموم وقتی میره لامپو روشن کنه یه چیزی دستشو میگیره ومیکشش عقب دوباره که بلند میشه بره سمت کلیدلامپ یکیو میبینه که جلوش وایساده جلوی کلید لامپ 

من شده رفتم خونه یه شخصی و وجود یکی دیگه رو حس کردم جالبه بعدها طرف میگه اون خونه جن داره و اذیتش می ...

سنگینی فضا رو راحت میشه حس کرد

شما مدیوم نیستی احتمالا؟؟ 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
بگووووو

یبار توی خوابگاه یه دختره بود 

یه اتاق رو اجاره کرده بود 

اونایی که توی اتاق های اطرافش بودن میگفتن چند روز چند زور بیرون نمیاد حتی برای دستشویی رفتن یه دفعه ده روز بیرون نمیومد 

مسئول خوابگاه برای حضور غیاب می‌رفت درو باز نمی‌کرد کلا خودش تنها توی اتاق بود 

بهش مشکوک میشن رفت و آمد خیلی عجیبی داشت صدا های عجیب از اتاقش میومد

بچه ها اعتراض میکنن

مسئول خوابگاه با من و چند نفر دیگه میریم که اتاق اینو بگردیم 

با حراست هماهنگ میشیم اینو صداش میکنن از اتاق بره نگهبانی که مابریم ببینیم اتاق این چخبر 

این پاشو که از اتاق گذاشت بیرون رفت 

ما رفتیم اتاقش تا رسیدیم فقط برق اتاق این رفت ببین خیلی عجیب بودا با چشم دیدم 

اول همه کلی کتاب شیطان پرستی . احضار ارواح و..... اینا داشت 

دستشویی شو تمام این مدت روی یه پتو کنار اتاق می‌کرده 

روی قرآن دستشویی کرده بود آیینه شکسته و دعا و نخ اینا رو بهم وصل کرده بود دور تختش 

از وسایلش مواد پیدا کردیم و....

تمام مدت خود من از همه چیز داشتم فیلم می‌گرفتم 

بعد اینکه دختره برگشت تا پاش به محوطه رسید برق اومد 

بعدا که خواستیم فیلم رو نشون بدیم فیلم سیاه سیاه بود با صدا های عجیب غریب 

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....