2777
2789
منم هستم 🙋🏻‍♀️ چه فیلمهایی دیدی لطفا معرفی کن منم عاشق ژانر وحشتم😊🤗

خدا رو شکر تنها نیستم 😂🖤

شماره معکوس یک 

وحشت در امیتیویل 

ماورا

سکوت مطلق 

احضار 

از شر شیطان نجاتم بده 

دکتر اسلیپ 

جن گیری امیلی رز 

جن گیری 

جن زدگی در کانکتیکات

موروثی

خانه کنار قبرستان

ارواح خبیثه

گرفتن دبورا لوگان 

ما هنوز اینجاییم 

من اینا رو دیدم نگا خیلی ترسناکن من خودم حتی با یکیشون هم نترسیدم حتی ی بار هم نترسیدم  ولی داداش بزرگم که باهام میبینه یا دختر عمو هام بچه ها فامیل از ترس گریه میکنن 

اگه مث من نمی ترسی حتی شوک بهت وارد نمیشه 

نگاشون کن ولی نگا نکن 

منو دختر عموم اینقد نگا کردیمه شبا ساعت1شب ب بعد نگا میکنیم 

نمی ترسیم اصن دیگه احساس نداریم اول من سریعی چیزی ناراحت کننده می دیدم گریم میگرفت ولی الان دیگه هیچ حسی ندارم مامانم میگه اگه جنا نبرنتون خیلی خوبه 

باید  هیچ گونه ترس 😂🖤

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه شب با دوستام سه تایی تاساعت سه شب دو سه تا فیلم دیدم اخر پسر عمم اومد پیشمون خوابید

🤣🤣🤣من اصن نمیترسم ولی داداشم 20سالشع مث سگ میترسه دیروز با پسر عموم ترسوندیمش گریه کرد 🤣🤣🤣🤣🤣

مث داخل تلویزیون تو اتاق نگاه میکنم تیکه ترسناکه استوری میکنم تا صب فحش میخوره فقط پسر عمم که هم دیگه رو دوس داریم چی نمیگه بهم فقط نصیحتم میکنه نگاه نکنم  🖤😂

ولی نمیدونه این فیلما در مورد جنا از همه چی بهم نزدیک ترن 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
واسه ۱۵ سال پیشه اون طرفم فوت کرد..ولی به ندرت هنوز اثراتش هست...خلاصه اونا مامور میشدن واسه آزار ما

خودتون کاری نکردید که برن، نتونستید

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

بله کلا چیزی به اسم تسخیر و جن زدگی وجود نداره این مشکل یک یا چند نوع بیماریه ربطش میدن به جن زدگی

پیشنهاد میکنم مستند شوک درباره رمالی و جنگیری رو حتما ببینی ایرانیه یه بارم خود صداوسیما پخشش کرد با فیلم و مستنداتش..قشنگ باورمیکنی

🤣🤣🤣من اصن نمیترسم ولی داداشم 20سالشع مث سگ میترسه دیروز با پسر عموم ترسوندیمش گریه کرد 🤣🤣🤣🤣🤣 ...

پسر عمه ها خیلی نصیحتو دوست دارن اما کو گوش شنوا پسرعمم ۱۸ سالشه منو خواهرشو بادختر عموشو همیشه نصیحت میکنه منظورم همون دوستامه که شب پسرعمم پشمون میخوابه چند روز پیش دوباره رفتیم شب پیش هم گفت اگه نگاه کردین دیگه نمیام پیشتون بخوابم ما هم دیگه نگاه نکردیم 😂😂

داداشت خیلی ترسوع 😝 من بادختر عموی پسر عمم ۱۵ سالمونه دختر عمم۱۳سالشه😐

پسر عمه ها خیلی نصیحتو دوست دارن اما کو گوش شنوا پسرعمم ۱۸ سالشه منو خواهرشو بادختر عموشو همیشه نصیح ...

من فقط همین پسر عمم که باهم اوکیم نصیحتم میکنه ولی کی گوش بده من  دوس دارم از اینا شبام خودم تنها میخام انجام عکس جوکر خون  عروس خرس بزرگ و عروسکا  تقریبا وحشتناک تو اتاقمه تمامشم قرمز و مشکی بعد گیتارم خو کیفش خیلی بزرگ انگار آدمیه🤣🖤

داداش بزرگم 20سالشع کوچیک 13مث صگ میترسن 

میگم بدبخت ولی من خودم 17سالمه از 14سالگی همینا رو میدیدم نمی ترین عادت دیه 

پسرعمم قسم جون خودش گفت منم چند روز ندیدمه میگه خوبه آدم شدی 🤣🤣🤣🖤

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
خدا رو شکر تنها نیستم 😂🖤 شماره معکوس یک  وحشت در امیتیویل  ماورا سکوت مطلق  اح ...

همه رو دیدم فقط خانه کنار قبرستان و گرفتن دبورا لوگان  رو ندیدم.

منم این فیلمهارو دیدم به تاپیکم حتما یه سر بزن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8901861&slug=%D

پیشنهاد میکنم مستند شوک درباره رمالی و جنگیری رو حتما ببینی ایرانیه یه بارم خود صداوسیما پخشش کرد با ...

تلویزیون نشون داده جنگیری رو؟

چطوری همچبن چیزی رو تو شبکه عمومی پخش کردن؟

پیشنهاد میکنم مستند شوک درباره رمالی و جنگیری رو حتما ببینی ایرانیه یه بارم خود صداوسیما پخشش کرد با ...

کلا شبکه های تلویزیون رو نگاه نمیکنم چیزی هم که از شبکه های ایران پخش بشه کلا قبول ندارم😊

پسر عمه ها عشقن بخدا😁❤😂

😂🤣ارع 

دوتا دارم دوتا بردارن یکیشون ازدواج کرده ی هفته قبل اینکه بابابزرگ مون بمیره یکیشم خو منو اون همدیگر رو دوس داریم این دوتارو جا هیچکدوم از پسر عمو هام نمیدم 

تجربی میخونم هنو کنکور نداده این پسر عمه ها بهم میگن دکتر عشقن بمولا خیلی هم پایه ان 😂🖤

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍