2777
2789
عنوان

چطوری به بعضی از زن ها خیانت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به وقل دکتر انوشه مردها تنوع طلب هستن اینو خدا آفریده.و البته اینو انقدر گفتن بعضی مردای خودشیفته با ...

به شخصه حرفش رو قبول ندارم.

تنوع طلبی هم یه صفت اخلاقی زشت و ناپسند و یک رذیلت اخلاقی مثل قدرت طلبی ، منفعت طلبی ، حسادت و ... هستش که کم و زیاد تو همه آدم ها وجود داره. 

فقط مهم این هستش که آدم دنباله رو این صفات باشه یا اینکه برعکس باهاشون مبارزه کنه. 

چرا من دیدم دایی شوهرم خیانت کرد گفتن حتما زنش بهش نرسیده براش کم گذاشته

بله هنوز هم این تفکرات در بعضی از آدم ها وجود داره.

و تلخ تر از همه زنانی هستن که تفکرات زن ستیزی دارن و به خودشون و هم جنس هاشون ظلم میکنن. 

دو کلمه اینجا گفتی ذات خودتو نشون دادی. حواست به زندگیت باشه گوه شور یه زن دیگه نشی

به ذات شوهرم بستگی داره،،،، که بخواد به من خیانت بشه یا نه 

به ذات من بستگی نداره!! 

زن ستیز بدخت پیک می،،، بی ارزش،، بدذات،،، اشغال

تو حتما ایتقد بی ارزشی  که فکر میکنی شوهر بخاطر زنشه که میره خیانت میکنه!! 

بله هنوز هم این تفکرات در بعضی از آدم ها وجود داره.و تلخ تر از همه زنانی هستن که تفکرات زن ستیزی دار ...

اره الانم بیشتر خواهر شوهرا بودن که همیچین چیزی میگفتن .زن بر علیه زن .بخاطر حسادت 

در نهایت هم باز عروس بخشید و الان دارن زندگی میکنن و شکر خدا زندگیشون خوبیه اگر دیگران فتنه نندازن داخل زندگیشون