2777
2789
🙄🙄🙄🙄

بخدا صداش هنوز توی گوشمه هرچی به مامان بابام میگفتم میخندیدن شبا با شربت دفین هیدارمین میخوابیدم بعدیبار شنیدم مامانم به بابام گفت زهرا راست میگه بخدا من جلوش یجوری رفتار. میکنم کع فکر کنه خواب دیده خلاصه به هفته نرسید خونه عوض کردیم

... عاشق نشنیدی من داشتم خواب بد  میدیدم گاهی وقتا دستشو محکم میزد توی پام کمرم دستم جاش یخ می‌کرد هرکس پشت سرم یا کنارم بود میگفتم چرا میزنی میگفت دیوونه شدی من کی زدمت بعد فهمیدم اونا بودن با یه بنده خدایی که با اینا زندگی می‌کرد باهاشون دوست بود حرف زدم ازم دورشون کرد دیگه‌ هم نمیان سمتم...

ولی خب راضیم از این قضیه حسمو خیلی بردن بالا 

خواب آینده رو میبینم گاهی وقتا

خیلی چیزارو میتونم پیش بینی کنم 😇 روی کسی که میشناسمش تمرکز کنم میفهمم چی پوشیده چیکار میکنه کجاس خیلی خوشم میاد از این حس دارم گسترشش میدم

درمانگر ذهن و روح😌💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میاد بیرون میبینه همون زن در حمام رو کامل باز کرده سم داشته  داشته خودشو میشسته

اینم می‌ترسه میاد به مسئول خوابگاه میگه

میان میبینن در حمام بستس ولی دوش باز

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  
مثلا چطوری دیدمشون ازشون عکس بگیریم ادم از ترس اسمشو یادش میره 

اصلافکرنکنم بادوربین مشخص بشه چون مایه آشنامون دوربین گذاشته بوددورخونش چیزی ضبط نشد

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱
تایپیکش ندارم کامنتم نزاشتم که بتونم الان درش بیارم واست خودم مثل جت ازش خارج شدم از ترس 🤣🤣

وای نمیدونم چرا کنجکاو می شم در این موارد دست خودم نیست اصلا با اینکه مثل چی میترسم اما واقعا کنجکاو میشم

🤍
سلام بله اعتقاد دارم 

عاجی ساعت چن بریم پارک

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

حالا من وقتي ميرم حمام وقتي دوش اب رو باز ميكنم همش صداي بچه ميشنوم داره داد و بيداد ميكنه بازي ميكنه شلوغي ميكنه بعد كه ميبندم هيچ صداي نمياد هيجوقت هم نتزسيدم شايد صداي شر شر اب باشه نميدونم 

من انقدری که از آدما میترسم از جن نمیترسم

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!