2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیشنهادی که برات دارم و الان خیلی حسرتشو میخورم خودم اینه که هرچی که انتخاب کردی.

ببین دقیقا هرچی 

کلاس ورزش اصلا ، میکاپ و یا غیره و حتی دانشگاه یا کلاس 

دقیقا همونیو انتخاب کن که توی بالا شهره و خیلی حرفه و اصولی کار میکنه و البته کنارش قیمتاش هم گرونه.

میدونی چرا؟

چون ثروت از ذهن میاد.

وقتی تو توی جمعی هستی که همه پولدارن و ارزو های صدها برابر بزرگتر از تو دارن و البته شرایط زندگیشونم ارزوی زندگی توعه باعث میشه خیلی ذهنت به پولسازی و پیشرفت باز تر شه و اصلا اصلت رفتار رو گاهی ازشو یاد میگیری

اینکه چجوری ی دختر یا زنی باشی که چشم همه رو بیاری رو خودت

ارزو های بزرگ ، 

دومین مورد اینکه خودتو محدود به شغل و رشته های مدر دار و پر اسم و رسم دار برای چشم فامیل نکن

من دارم دورم میبینم که من بعد از کلی درس خوندن تازه ی شغِ و حقوقو ثابت معمولی با ی شغل حتی معمولی تر دارم 

در حالی که ی نفر صرفا با باد کردن بادکنک و گذاشتن چندتا گل لای فوم داره کار تشریفات عروشی انجام میده و کنار پولش کلی تجربه های قنگ و لحظه های قشنگ تجربه میکنه

دکتر و مهندس و معلم و فلان واقعا هیچوقت این لذت رو ندارن

ارزو های بزرگ ، 

سومین مورد اینکه برای پیدا کردن علاقه و َعل و هدفت کاراموزی کن

کمال گرا نباش 

چیزی ازت کم نمیشه ی ماه اصلا الکی برو کاراموزی زیر دست ی ارایشگر مسخره 

عوضش تجربه های کسب میکنی که هیچ درس و دانشگاهی بهت نمیده

ارزو های بزرگ ، 

سومین مورد اینکه برای پیدا کردن علاقه و َعل و هدفت کاراموزی کنکمال گرا نباش چیزی ازت کم نمیشه ی ماه ...

درسته خیلی ممنونمممم

اها من هوشبری میخونم مثلا تو فکرم این بود لیسانسو‌ بگیرم مجدد کنکور بدم برای دندونپزشکیو اینا صرفا بخاطر پول و پزش....یجورایی موفقیت رو ففط تو اینا میدونم....

حقیقتش بیشتر ب حوزه های کامپیوتریو‌ برنامه نویسیو اینا علاقه مندما‌ ولی همش میگن اشباع شده و نرو سمتش سر همین اصن گمراه شدم ک سمت چ کاری برم اصن ک ارزش داشته باشه