2777
2789

چند ماه پیش شوهرم چون میدونسه من خیلی حساسم به حسابدارشون پیام‌میده پاک میکنه ک من نبینم میگه در مورد کاری و قرار دادبوده

و وقتی من از طریق ایرانسل من متوجه میشم خیلی ناراحت شدم تصمیم بجدایی گرفتم ک ۳ شبانه روز گریه میکرد حتی من نگفتم بعد ۴ الی۵ روز خودش رفته بود به بابام گفته چون حساسه خانم  من بهش چیزی نگفتم همش در مورد کاری بوده برین پرینت پیاما در بیارین ولی زندگیم خراب نشه و صاحب کارشم برام از گوشی اون خانم عکس فرستاد فقط دوپیام اخری بود اونم قبلی ها پاک کرده بود و گف چیزی نیس هم خودش قول بهم داده ن حضوری صحبت کنه باهاش هم صاحب کارش گفته حقی ک بری داخل اتاق خانم نداری و حتی پیام و زنگ البته بگم از همون زمان گوشیش شکست دیگه گفتم گوشی نمیخاد داشته باشی گفته باشه بنظرتون خیانت میکنه بهم ؟

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و ناگفته نماند که خودش به صاحبکارش گفته بود خانومم متوجه شده ولی من پاک کردم نمیدونم چجوری ثابت کنم اونم گفته خیلی کار اشتباهی کردی و رابطشو کلا با اون خانم قطع کرده گاهی وقتا دیر میاد زنگ میزنم صاحبکارش میگه کارگاهه اگر خودش نباشه از طریق دوربین نگاه میکنه میگه کارگاهه از برگه ورودی خروجیشم همیشع عکس میگیره میاره خیلی حرف میزنه من بهت قول دادم یبار اشتباه کردم دیگه نمیکنم ما به اسونی بهم نرسیدیم ک حالا بخوام ب راحتی زندگی مونو خراب کنم 

مغزت طرز فکرت خیلی خرابه خدا به داد شوهرت برسه 

طرز فکر چی شوهر شما مخفی پیام بده حسابدارشون چکار میکنی؟اون نگه خودت بفهمی

زندگیت بکن خواهرمن ولی دیگه باچشم بازخیانت شاخ ودم نداره به سرن اومده الان اولشه اینجورمیکه ازکجامعلوم دسش باصابکارش تویه کاسه نباشه درکل مردی که بوی خیانت میده رونبایدمیدون خالی ونی براش بایدبمونی خرج بشی رودستش تاحالش بیادجا

روش بازشده به سرم اومده که میگم منتظرخیانتای بعدی باش شوهر متم اول اینجورشروع کردتاچندوقت پیشم گوشی ...

اتفاقا همش فکر میکنم گوشی قایمکی محل کارش داره چند وقت هی از خانم همکارش میپرسیدم اون از شوهرش میپرسید شوهر خرشم میرفته راست میزاشته کف دست شوهرم

زندگیت بکن خواهرمن ولی دیگه باچشم بازخیانت شاخ ودم نداره به سرن اومده الان اولشه اینجورمیکه ازکجامعل ...

اتفاقا منم تا پول میاد کارت کلا همشو خرج میکنم 

توبه گزگ مرگه نن باشوهرم ده ساله زندگی میکنم سه باربهم خیانت کرده خودش میگه بروولی مت هردفه شکستش دادم نشوندمش سرجاش تاالان ده تاخط عوض کرده نگران نباش خواهری فقط میدون خالی نون