2777
2789
عنوان

بچه ها بیان بگین خیانته یامن حساس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استعلام بگیر ببین چندتا خط به نامش داره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
پس چرا اینقدر ذهنتون مسمومه ک حتی ایرانسل من رو چک کردید؟ جسارت نشه اما سابقه خیانت داشتید تو فامیل ...

اره عزیزم خیلی زیاد اطرافم دیدم

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی
پس چرا اینقدر ذهنتون مسمومه ک حتی ایرانسل من رو چک کردید؟ جسارت نشه اما سابقه خیانت داشتید تو فامیل ...

ذهنم مسموم نیست ولی یخورده بهش شک دارم چون خیلی راحت با خانما ارتباط برقرار میکنن

پرینت پیامک به این راحتی نیست. دستور قضایی میخواد‌ . گذشت بهترین راهکاره و حساسیت زیاد از حد شما ، ز ...

میدونم اشنا داریم اگر بخام ولی نمیدونم چرا پای رفتن ندارم

میدونم اشنا داریم اگر بخام ولی نمیدونم چرا پای رفتن ندارم

با محبت و خوبی میشه حلش کرد. همین که پای رفتن برای این موضوع رو ندارید خوبه. کنکاش زیادی هم خوب نی. محیط سایت شک آدم رو تحریک میکنه ولی شما نباید تحت تاثیر جوونای کم تجربه قرار بگیرید.   به هر حال انسان اشتباه میکنه و این مختص مرد شما نیست

با محبت و خوبی میشه حلش کرد. همین که پای رفتن برای این موضوع رو ندارید خوبه. کنکاش زیادی هم خوب نی. ...

یعنی میگی اینبار بیخیال بشم اخه بحثمون برج دو بود فک کنم یا اخرای یک یادم نیس دقیقا  ولی گاهی یهو یادم‌میاد سرسنگین میشم چند بارم به دعوا بزرگتر کشوندم میگم هیچ وقت یادم‌نمیره خیانت کردی مثل خوره افتاده بجونم اونم میگه منم هیچ وقت تهمت زدنتو یادم نمیره چرا نمیری لعنتی پیاما دربیاری ایقدر سرکوفت نزنی

یعنی میگی اینبار بیخیال بشم اخه بحثمون برج دو بود فک کنم یا اخرای یک یادم نیس دقیقا  ولی گاهی ی ...

حضرت یوسف چرا اینقدر پیش خدا بزرگ شد؟ چون زلیخا رو پس زد. تازه پیامبر خدا بود . واقعا مکر زنا خیلی وسوسه انگیزه و مردا هم یوسف نیستن . پس شما کمک کن که اگه چیزی هست که قطعا نیست ، آقاتون رها کنه . نه اینکه حرمتها شکسته بشه