2777
2789
عنوان

نصف شب چرا چند بار بلند میشم

230 بازدید | 22 پست

یه بار نشده بخوابم تا صبح

تازگیا ۴و۵ باری از خواب بیدار میشم دوباره میخوابم. چند بار هم سر جام جون میدم تا دوباره خوابم بگیره.

گاهی اوقات انگار خواب بد میبینم( یادم نیس چیه اصلا نمیدونم خوابه یا نه) وقتی بیدار میشم انگار دارم نفس نفس میزنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین دقیقا 

یعنی نشده من شب بخوام صب بلند شم صد باررر بینش بیدار میشم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
منم همین دقیقا یعنی نشده من شب بخوام صب بلند شم صد باررر بینش بیدار میشم

خیلی بده واقعا من شب میخوام زود بخوابم صبح زود بیدار شم ولی اینقدر نصف شبا بیداز مسشم از کیفیت خوابم میزنع سردرد میگیرم

من ۲ بار پا میشم میرم سرویس 

بت اینکه اصلا آب زیادی نمیخورم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خیلی بده واقعا من شب میخوام زود بخوابم صبح زود بیدار شم ولی اینقدر نصف شبا بیداز مسشم از کیفیت خوابم ...

اره منم 

من مثلا بخوام ساعت شیش صبح بلند شم باید دو یا سه شب بخوابم که بیدار نشم 

ساعت یازده یا دوازده بخوابم صد بار بلند میشم یعنی واقعا پدرم درمیاد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨