2777
2789
عنوان

خیانت رفیق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4902 بازدید | 136 پست

همون جور که سزای گران‌فروش نخریدنه؛راه و چاره‌ی پیش‌گیری از زنا هم پا ندادن زنه.

حالا هی تو بگو اون نامرد هوله هیزه چرب‌زبونه گول‌زنه.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

همسرم نمیدونه که من میدونم راجب این مسائل چجوری باش حرف بزنم چجوری شلوغش کنم ؟؟؟؟

زندگیتو خراب نکن 

هر کاری راهی داره 

خیلی غربزنی شوهرت ازت بدش میاد و از دستش میدی

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری داره شرکت کن 

خیلیا نتیجه گرفتن و مشکلاتشون رفع شده 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن

میتونی از مشاورانش هم استفاده کنی با100 هزارتومن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش سینمایی چینی دیدم که یه قسمت توی ذهنم مونده دختره به خواهرش گفت بچه ت از شوهرت نیست از د ...

درسته هدف جنبش ز ز آ هم همینه

غرق کردن مردم تو شهوترانی و پرورش حرامزادگی

تنها  حرام اده تونست با اسب رو پیکر شهدای کربلا با اسب بره

خدا لعنت شون کنه

رو شوهر من جواب نمیده تازه میگه مرد خوبیه کمک میکنه😂

عزیزم    البته شوهرت  حتما مرد فهمیده ای هست  و تحت تاثیرش قرار  نمیگیره    ولی گاهی  مردا  وقتی از اینجور مساعل  برا هم  تعریف  میکنن    ی جورابی  راغب میشن   کلا   سعی کن  زیاد  با هم  نباشن

اگه از جزئیات رابطه اش به شوهرت بگه کم کم شوهرتو میکشه سمت گناه بعضیا خوششون میاد یکی مثل خودشون بشه ...

اره واقعا درس میگی  ببین وقتی  برا هم تعریف میکنن حتی اونیم که اهلش نباشه  تحت تاثیر قرار مبگیره   به قول شما  همراهم  میخوان     ببخشید البته دورار جون  ی سری  آقایون  ی سریام  دنبال فرصتن   و دنبال لذت  اینجور وقتا   همراهم که پیدا میکنن  تازه مسافرتم میرن    زنو بچه بیچاررو  رها میکنن   و همش پی   خوش گزرونی خودشونن   

فکر نکنم وقتی اینقدر عوضیه به شوهر زنگ میزنه امار زنشو درمیاره

بعد شوهرش نمیگه چرا اینقدر درمورد زنم میپرسی؟؟!

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

دیدیش اخم تخم کن ازش رو برگردون.البته من یکی از دوستای آقام که خوشم نمیومد ازش وخورده شیشه داشت رو ش ...

واقعا  کار خوبی کردی     روشت  درسته    بعضی وقتا لازمه  ادم  رک  باشه  که  بتونه  از زندگیش از همسرش  مواظبت کنه     ببخشید از این اقایون این تیپی هم  همه جا هستن  که  زندگیا رو خراب میکنن

فقط و فقط باید قطع ارتباط کنید با این آدم با اونا هم کاری نداشته باش چون تهش میشه مث این سریال ها که میگیم اگه این اینجوری نمی‌کرد اگه این نمیگفت اون زنده میموند و..... تو فقط باید کاری کنی شوهرت با این آدم قطع ارتباط کنه فامیلش هم هست باشه 

بعد هم نمیخوام بترسونمت ها ولی یه حسی بهم میگه احتمالا شوهرتو راهی کرده که اهمیت به حرفای تو نمیده مثلا غیر مستقیم فاز اینو به شوهرت داده که با تو من هیچ دودره بازی ندارمو این حرفا که ترس شوهرت از رو تو ریخته ولی اینم یه احتمال هست