2777
2789
عنوان

بچه ها بیان بگین خیانته یامن حساس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 43 پست

ولش کن بزاربمیره مردک خیانت کار فقط زندگیت نپاشون ادبش کن صدبارخیانت کردبمون تومیدون ادبش کن فک میکنی مردای دیگه حضرت یوسفن همشون یه مارزده...فقط مچشوخودت بگیر هی نده دسته اینو اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبه گزگ مرگه نن باشوهرم ده ساله زندگی میکنم سه باربهم خیانت کرده خودش میگه بروولی مت هردفه شکستش دا ...

تازه اینم بگم یبار تو ماشین باهم بودیم زنداداشمم بود داشت رانندگی میکرد بهش زنگ زد من برداشتم دیدم شماره ناشناس گذاشتم رو بلندگو ک صحبت کنه دیدم صدا خانمه ازم گوشی گرف خیلی راحت صحبت کرد گف کیک میخری برای صاحب کارشون تولدش بود اینم گف باشه فلان گفتم چرا فقط ب تو زنگ زد گف نه به همه گفته به یک همکار دیگشونم گفته گل بخر بعد عکساشونو تو گوشیش دیدم ک واقعا برای اون میخاستن من اونجا گذاشتم تو لیست سیاه شماره زنکه رو خاطر جمع شد بعد سه ماه پرینت خط شو گرفتم دیدم باهمون شمارع پیام میداده و گف کاری بوده خیلیم اسرار میکنه برو پرینت پیاما در بیار خیالت راحت بشه

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی
ولش کن بزاربمیره مردک خیانت کار فقط زندگیت نپاشون ادبش کن صدبارخیانت کردبمون تومیدون ادبش کن فک میکن ...

اره منم باخودم گفتم اینجوری راحت ترم اصلا فک نمیکنم شوهر دارم یک بدبخت بیچاره ای ک شب برای خواب راهش میدم  چون اینجا خیلی ازادی دارم بااینکه۲۴ ساعت تو خونه ام بیرون نمیرم ولی چون میدونم ازادم هر وقت دوس دارم میتونم برم سخت گیر نیس مثل خونه بابام فک میکنم بمونم بهش فک نکنم فقط میخام ببینم خیانت میکنه گوشی نداره به حسابی یا نه

وقتی خودش میگه کاری هس چرا الکی شک میکنی 

ن الکی نیس عزیزم کامل خوندی اخه من لیست سیاه گذاشتم اون در میاورده پیام میداده البته هر روز نه ها برج ده و یازده فقط اوایل برج 

باز برج دوازده تا ۵ هر روز بعد ۵ مثلا ۹ یا ۱۱ باز پانزدهم گف هی میگفتم کی قراردادها تنظیم میشه پس سال تموم شد

برج یک بعد تعطیلی ها بود نمیدونم پانزدهم شانزدهم برج دو هم ک من متوجه شدم روز قبلش پیام داده بود ک یهو ذهنم گف برم بببینم چ میکنه ک گند زده بود دنیا رو سرم خراب شد خواب بود بیدارش کردم گفتم پاشو کارت دارم گف چی بگو منم با صدا بلند گفتم‌میگم پاشو خودش دیگه فهمید گفتم چ غلطی میکردی گف بخدا راجع کار بود فقط همو دوتا پیام اخری بود ک اون زنکه تو گوشیش داشت صاحبکارش برام عکس فرستاد از صفحه گوشیش از او پیاما البته دقیقا همون ساعتی بود ک ایرانسل من زده بود و تاریخ روزش ک واقعا او جواب نداده بود پیام اولی نوشته بود چیشد بهش گفتی یانه دوباره نوشته بود چرا جواب نمیدی