2777
2789

هرچی خوبی بخوای توی وجود امام حسین پیدا میشه....کسی‌که برای اهدافش و زنده نگه داشتن عقایدی که میدونست حقه با جان‌و مال و ناموسش پاش وایستاد تا تحریف نشه....چی سخت تر از قربونی کردن طفل شش ماهه ی تشنه  و پا پس نکشیدن ؟؟چی سخت تر از دیدن جون دادن عزیزترین یارانشون و ادامه دادن؟میدونستن بعد از خودشون چی‌ب سر اهل بیت و ناموسشون‌میاد ولی باز توکل کردن به خدا و ادامه دادن.....

از خدا فقط میخوام ی بار دیکه برم پیاده روی اربعین....همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهرش از همون بچگی که حتی نمیشناختم کامل به دلم افتاده بود و بعد ها که به کربلا رفتم و حالا مقاله هایی از سایت های مختلف یا از طریق روضه ها مطلع شدم سختی هایی رو که برای اینکه دین حفظ بشه و به نسل دیگه منتقل شه رو به جان خریدن و اهل بیتشون هم فدا شدند و حتی گاهی هم حاجت هایی داشتم که پاسخ گرفتم

تلاش کن 💪طلاش کن✨😎                                                                                                                 برای موفقیت هممون یه صلوات بفرست🥰

بخاطر عقايدشون،نرفتن زير بار جور،آزادي خواه بودنشون،و اينكه كلا جزو نورهاي رحمت الهي هستن و قلبا يه اعتقادخاصي بهشون دارم

از كودكي بوده ولي به مرور كه دربارشون خوندم و با مدل عقيده و رفتارشون آشنا شدم بيشتر دوستدارشون شدم

اميدوارم ايشونم به من نظر داشته باشن

بنظرم ائمه اطهار،هر كدوم يه قدرت از خداوندن و قدرتهاي متافيزيكي روحاني خاصي دارن

همين قدر كه وقتي كلي زير بار منفي فكري و يا مشكلات گير كردم و فقط قلبا صداشون ميكنم گره از روحم باز ميكنن بنظرم جزئي از قدرت خداوند هستن

بخاطرشون خيلي كارا رو سعي كردم نكنم مثل افكار منفي يا واگويه دروني منفي ،بيشتر ذكر ميگم

میشه لطفا کلیپ عاشورا دخترمو لایک کنید

کدومه؟

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

امام حسین یه کاریزمایی داره که نمیشه جذبش نشی...

از سه سالگی منو توی نذری دادن برای امام شرکت دادن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کدومه؟

خانوما دخترم ب زبان انگلیسی ی کلیپ کوتاه درباره عاشورا درست کرده ممنون میشم ازش حمایت کنید و لایکش کنید

کلیپ زیبای خانم حنانه  زبان آموز سطح بک پک سه در مورد عاشورا.

https://www.instagram.com/p/CgwIYmGAsb4/?igshid=MDJmNzVkMjY=

زیارت عاشورا منو حاجت روا کرد

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
دقیقا سواله منم هست امیدوارم جواب قانع کننده ای بشنوم

ببین فارغ از بحث دین  ایشون انسان بودن به بدترین شکل و روش ایشون رو به شهادت رساندن و بچه هاشون 

طفل شش ماهه که باید به تغزیه اش برسه شیر مادر بخوره اما دشمنا آب رو بستن  و نتنها بهش تغزیه ندادن بلکه به بدترین و بی رحمانه ترین شکل طفل شش ماه رو به شهادت رساندند

کسی مهمان دعوت می کنه ازش به بهترین نحو پذیرایی می کنه نه آب رو ببنده به روی اون و اونا به شهادت برسونه 

زن ها و بچه ها رو کتک بزنه 

بحث پایبندی به حق و ارزش هاست کسی که زیر بار ظلم نمی ره و برای دینش و اعتقاداتش تا پای جان می ایستاد

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚