2777
2789

من از بچگی عاشق امام حسین بودم مادربزرگم خیلی تاثیر داشت تو بوجود اومدن این عشق 

باوجود ظلم بزرگی که مادرم درحقم‌کرد و عهد کرده بودم سرخاکشم نرم 

به خاطر امام حسین گذشتم چون امام‌حسین رو مادر خیلی حساسن 

دل صدپاره مو سپردم دست خودش که التیامش بده 

مردم اصل نمیدونن کی بوده فقط الکی یکی ناله میکنه اینام براش گریه میکنن

چرا ندونن مگه مهر و محبت نسبت به ایشون حتما دلایل فضایی میخواد اول که یه حسایی قلبی و دلی هس نسبت به ائمه دوما که این همه تو کتابا در موردشون هس شاید شما مطالعه نمیکنی به بقیه نچسبونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم خیلی به اینکه چرا امام حسین رو یه طور خاص دوست داریم فکر کردم... 

دلیل اشکهای خودم یکیش احساس حقارت درمقابل امام حسین هست. اینکه ایشون از همه چیزش جانش خانواده اش برای اسلام گذشت ولی من از کمترین داشته هامم حاصر نیستم بگذرم برای اسلام...و با وجود این امام حسین برای من کمترین هم سفینه نجات هست.... همه اینا اشک ادمو در میاره...

لطف و مهربونی بی حدش 

چی بگم ک اصن قابل وصف نیست تو اوج ناامیدی و ترس مرهم دلم شد عاشورای سه سال پیش بود که تو زندگیم به یه آرامشی رسیدم که فقط و فقط مدیون امام حسین و امام رضا هستم به لطف و نظر امام حسین پسرمو حسین صدا میکنم که ان شاالله غلام امام حسین باشه

ببین دقیقا یه بچه وقتی متولد که میشه تو اغوش مادر آروم میشه و احساس امنیت میکنه این خاندان برام همین حکم ودارن یه چیزی تو وجودمون مشترکه که قلبم نسبت بهشون جاذبه داره کلا حال وهوای این ایام ودوست دارم هر چند باید اینو بدونیم این خاندان پاک فقط واسطه ای هستند وگرنه اگه حاجت یا خواسته ای داریم این خداست که باید حرف دلمون وگوش کنه که همیشه گوش میکنه 

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺

بخاطر مظلومیتش سیل اشک روانه میکنیم

امام حسین (ع)سرور تمام آزادگان جهان است

اسطوره ی ایثار واز خود گذشتی هستن

امام حسین( ع) به ما درس مقاوت ایستادگی در برابر

ظلم و ستم را آموخت .

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

عشق ب امام حسین ک از همون بچگی تو وجود شیعه ها و دوست دار اهل بیت ب وجود میاد 

کاش قسمتم هم فرزندی بشه ک عاشق اهل بیت باشه 

بعدم کافیه یه نگاه با دقت به واقعه کربلا بندازیم

حتی اگه ذره ایی ته دلت به امام زمان(عج) اعتقاد داری یه صلوات برا سلامتیش بفرست و بگو اللهم عجل لولیک الفرج 
عزیزم این رفتار شما کار درستی نیست. یادتون باشه امام حسین فقط یه واسطه و شفاعتگره.اگه به حاجتتون نر ...

آفرین صلاح و امور همه ی کارها دست خداست

ائمه ی اطهار واسطه ان.

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

یکی از دلایل علاقم به واقعه کربلا نقش بانوان و خصوصا خواهر امام حسین در روشن کردن مردم و سخنرانی پر ...

دقیقا. منم خیلی خوشم میاد وقتی به طریقه رفتار حضرت زینب فکرمیکنم.بعد اون همه مصیبت و ضعف جسمی قدرت روحیشون اونقد بالا بود....

مثلا یه طوری حرف زد یزید همونجا تو کاخش وا داد گفت تقصیر عبیدالله من نگفتم حسین رو بکشن.... عجیب حس قدرت میگیرم از فکر کردن به حصرت زینب

ائمه ی ما ، برای ما مثل پدر هستن 

عشق به این عزیزان ، یک عشق پاک و آسمانیه 

اینکه چطور یک خاندان، برای نجات و فهم و هدایت  ما ، اینطور فداکاری می‌کنه ، خودش بزرگترین دلیله 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.