2777
2789
خانوما دخترم ب زبان انگلیسی ی کلیپ کوتاه درباره عاشورا درست کرده ممنون میشم ازش حمایت کنید و لایکش ک ...

خدا حفظش کنه.لایک کردم ثبت نشد چون اینستا ندارم.ببخشید.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام حسین عشق خالصه...

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

یکی از دلایل علاقم به واقعه کربلا نقش بانوان و خصوصا خواهر امام حسین در روشن کردن مردم و سخنرانی پر شورش بوده 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

هرچی داریم ازدعای خیرشون داریم ازبچگی معجزات ولطف شونودیدم فقط مانیستیم که بهشون علاقه داریم حتی خیلیاازادیان دیگه هم به ایشون وائمه هاارادت دارن متاسفانه انقدراراده نداشتم کاری روترک کنم ولی هرسال نیت دارم سوم آقانذری بدم

ببین فارغ از بحث دین  ایشون انسان بودن به بدترین شکل و روش ایشون رو به شهادت رساندن و بچه هاشون ...

ممنون از جوابه کاملت لطف کردی اره حق با تو واقعا مظلومانه کشته شدن

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍

کتاب مقتل امام حسین باز نویسی شده کتابی هست به نام«آه».توصیه میکنم بخونید. اینکه چرا امام حسین قیام کرد. چرا با اینکه لشگر یانی از جن میخواستند ایشان را یاری کنند، حضرت قبول نکردند و جهاد را انتخاب کردند همگی در این کتاب است. در ضمن کتاب حماسه حسینی از شهید مطهری هست که راجع به وقایع و شبهات کربلا توضیحات کاملی دارد. 

پنج ساله دارم صداش میکنم انگار منو نمی‌بینه.همیشه اول برای بقیه دعا کردم بعد خودم همیشه در حق یکی دیگه دعا کردم دعام مستجاب شده اما نوبت ک ب خودم رسید دیگه صدایی نشنیدم ازش.‌.هم امام حسین هم خدا

الان سه روزه باهاشون قهرم.گفتم تا نشونه ای برام نفرستی باهاشون دیگه کاری ندارم..😔😔😔😔

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
کتاب مقتل امام حسین باز نویسی شده کتابی هست به نام«آه».توصیه میکنم بخونید. اینکه چرا امام حسین قیام ...

دقیقا...وقتی زعفر جن به ایشون پیشنهاد یاری کردن تو جنگ رو میده امام قبول نمیکنن و میگن این جنگ ناعادلانه ایه چون شما اونارو میبینین ولی اونا شمارو نه نشون میده چقدر ایشون بزرگوار و مرد بودن

پنج ساله دارم صداش میکنم انگار منو نمی‌بینه.همیشه اول برای بقیه دعا کردم بعد خودم همیشه در حق یکی دی ...

عزیزم این رفتار شما کار درستی نیست.

یادتون باشه امام حسین فقط یه واسطه و شفاعتگره.اگه به حاجتتون نرسیدید حتما خداوند دلیلی براش داره.

ممکنه امتحان الهی باشه! جدا میگم. مواظب باش با بی صبری و‌ ناشکری مردود نشی!

و بارها برای خودم پیش اومده به چیزی که میخواستم نرسیدم و بعد از مدت ها فهمیدم خواسته من مناسبم‌ نبوده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیزم این رفتار شما کار درستی نیست. یادتون باشه امام حسین فقط یه واسطه و شفاعتگره.اگه به حاجتتون نر ...

هه شوهرم ی آدم پست و خیانکاره پنج ساله دارم میگم ادمش کن خدا..اونوقت این مناسب من نیس.من عاشق امام حسینم.به عشق خودش اسم بچمو گذاشتم حسین...

هیچکدومشون وقتی دلم شکست کاری نکردن وقتی بغض کردم کاری نکردن پس خدایی ک میگه من تو دلایل شکسته هستم پس کووو.هر روز هر دقیقه صداش کردم.پس کجاس..واقعا دیگه بریدم..از همه خستم..اونایی ک بی دین و ایمون هستن حتی شده به ظاهر زندگی بهتری دارن.

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
هه شوهرم ی آدم پست و خیانکاره پنج ساله دارم میگم ادمش کن خدا..اونوقت این مناسب من نیس.من عاشق امام ح ...

عزیز من

یه آدم عاقل و بالغ با توسل به امام حسین آدم نمیشه!

شما باید خودتون کاری بکنید. چون خدا توانایی عقلی لازم برای حل مسئله رو به شما داده.

برید مشاوره یا اگه وضع مناسب نیست برای طلاق تلاش کنید

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیز من یه آدم عاقل و بالغ با توسل به امام حسین آدم نمیشه! شما باید خودتون کاری بکنید. چون خدا توا ...

من دوسش دارم یه دونه بچه دارم اصلا ب طلاق فکر نمیکنم...بعدشم این فقط ی دونه از هزارتا مشکلات روحی روانی زندگیم بود..من اصلا مشکلاتم جنبه مادی نداره