2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناحیه هفت مشهد که هدایت تحصیلیا همه شبیه همن کاردانش  ریاضی ومعارف الف بقیه همه ب  

من یکی از شهرستان های مشهدم مال منم هدایت تحصیلی هیچی نیاوردم

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...  

آخی خاهر منم بامعدل ۱۹/۶۴نیاورده تجربی داره دق میکنه والا چی بگم 🖤😐😒

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

من میخواستم کار و دانش برم خیاطی  اما نیاوردم 😭😭😭😭 بجاش انسانی ادبیات آوردم  دادم ر ...

من درست برعکس تو

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...  
هفتم بیست،هشتم۱۸

احتمالا این هشتمت لطمه زده☹️اگه علوم و دینی اینا نمرت ۱۸ به بالا بوده که واقعا مسخرست بری هنرستان.

من‌همـونیَم‌که‌هرشـب‌یادش‌میـرِه‌چـقد‌ردوسـش‌نداریو‌دوباره عاشِـقـت‌میشه:)                                                          -"بِـه‌وَقـتِ‌نِـگـاه"^^ 
آخی خاهر منم بامعدل ۱۹/۶۴نیاورده تجربی داره دق میکنه والا چی بگم 🖤😐😒

فکر کنم هدایت تحصیلیا ایراد داره دخترمنم این سه سال معدلش بالای ۱۹ بود تازه علومش هم همیشه بیست ریاضی کمترین نمرش ۱۷ بود پارسال امسال که ۲۰ شد الان نمیدونم این چه اولویت بندیه از ه  کی هم سوال میکنم تماما هدایت تحصیلیا اینطوری رتبه بندی شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من هفتم و هشتم 19 خورده ای امسال 19 میارم هنرستان و؟؟؟  

آره میاری ولی فقط معدل نیست اولویت بندی خودت و والدینت امتیاز دبیر و مشاور مدرسه هم تاثیر دارن 

کلا ۷۰ درصد بر عهده خود دانش آموزه ۳۰ درصد هم دبیر ها و مشاور و پدر و مادر 

ینی چیییییی آخه این معدلا نرم تجربی پس کی برهههههع

نمیدونم والا منم ۳و ۴سال پیش انتخاب رشته کردم میخواستن به زور بفرستنم ریاضی 😑 معدلم ۲۰ بود دیگه به سختی رفتم تجربی من نمیدونم چ اصراری دارن واسه دخالت و خرابی اینده بچه ها 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی]