2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته ریاضی خلوت شده ،به زور می‌خوان همه را بفرستند ریاضی معلوم نیست چشونه،تجربی را چی آوردی؟

هاشور

من از اول هم میخواستم برم انسانی ولی الان که ب آوردم میترسم مدارس پر بشه🤦🏻‍♀️😭

هاشور من از اول هم میخواستم برم انسانی ولی الان که ب آوردم میترسم مدارس پر بشه🤦🏻‍♀️😭

هاشور یعنی چی؟

نترس بهت قول میدم پر نمیشه ،خودشون حواسشون هست که یک عده ب شدند براشون جا نگه میدارن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
منم فردا میفهمم دعا کنین تجربی رو الف بیارم🖤🖤

جدیدا رو تجربی خیلی سخت گیری میکنند،هدفشون اینه بچه ها بیشتر برن سمت ریاضی  

ولی امیدوارم و از ته دل دعا میکنم تجربی را الف بیاری

هاشور یعنی چی؟ نترس بهت قول میدم پر نمیشه ،خودشون حواسشون هست که یک عده ب شدند براشون جا نگه میدارن

هاشور یعنی مجاز نشده.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
هاشور یعنی مجاز نشده.

ریاضی که سخته را براش الف گذاشته ،اون وقت تجربی را هاشور، دلشون نمیخواد کسی بره تجربی انگار

ریاضی که سخته را براش الف گذاشته ،اون وقت تجربی را هاشور، دلشون نمیخواد کسی بره تجربی انگار

از درس علوم احتمالا نمره ی کافی نیاورده

عجیبه یکم.

ولی در اخر چیزی بره که علاقه داره بنظرم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

صبر کن ولی برو مدارس دولتی شهرت که خیلی خوبن نوبت نگهدار تا اگه اونجا نشد بری اونجا

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁