2777
2789
شما خودت رشته ات چیه؟

انسانی م.

سال آخرم بوده.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عددها چی را نشون میده؟میتونم بپرسم نمره علوم و ریاضیت چند بود؟

هدایت تحصیلیه هر چقدر اون عدد بیشتر باشه شانس انتخاب اون رشته و تحصیل تو مدارس خوب بالا میره چون بعضی مدرسه ها مثل مدرسه من با نمره هدایت تحصیلی دانش آموز برمیدارن

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
ان شاالله موفق باشی و یک رشته عالی تو دانشگاه قبول بشی

ان شاءالله.ممنونم.😍🙏🏻

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
هدایت تحصیلیه هر چقدر اون عدد بیشتر باشه شانس انتخاب اون رشته و تحصیل تو مدارس خوب بالا میره چون بعض ...

ممنونم,منظورم اینه این عددها از کجا اومده از نمرات سه سال یا از آزمونهای مشاوره ای؟شما رشته ات چیه؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
ممنونم,منظورم اینه این عددها از کجا اومده از نمرات سه سال یا از آزمونهای مشاوره ای؟شما رشته ات چیه؟

من رشتم تجربی بود فرمول بدست آوردن این نمره رو نمیدونم ولی نمرات سه سال و آزمونایی که میگیرن تاثیر داره

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

دخترها پسر من هدایت تحصیلیش اومده من شهرستانم نرفتم بگیرم هفته بعد میرم نمیدونم چ رشته ای رو مجاز شده البته فکر کنم ریاضی و انسانی  رومیتونه بره پسر من دوست نداره ریاضی میخواد تجربی بره مشاورش گفت بهم که پسرم تو مدرسه جز چهار ده نفر دوم شده ک مجاز ب انتخاب رشته تجربی شده اگه اون چهار ده نفربخوان برن تجربی تهران ظرفیت نداده دیگه ب مدرسه پسرم ک بره تجربی حالا من چ کار کنم مگه میشه قبول نکنن وقتی حد نصاب رو حتی بیشتر آورده؟

دخترها پسر من هدایت تحصیلیش اومده من شهرستانم نرفتم بگیرم هفته بعد میرم نمیدونم چ رشته ای رو مجاز شد ...

نمره علوم و ریاضیش چند بوده؟منطقه چند تهرانی؟

تا حالا زیر ۱۵ نشده البته امسال ریاضی رو ۱۵ شد علوم رو ۱۸ دوسال قبل هردوشون ۲۰ منطقه ۱۶ تهران

ما هم تهرانیم ولی برای پسر من هنوز نیومده.احتمالا برای پسر شما هم الف را میزنه ریاضی.

پسر شما هم آنلاین بود امسال؟

نه امتحان نهایی مگه حضوری نیست آنلاین نبود که!

چرا نهایی حضوری بود،ولی پسر من تا عید آنلاین بودند و اموزششون هم غیر حضوری.