2777
2789
پس شمارشو نداره چجوری صحبت میکنن؟حق داره دختره! هماهنگی بیرون رفتنو کی میکنه؟ دوره ی اشنایی باید تلف ...

نه دیروز من ازش گرفتم داشتم باهاش چت میکردم گفت به برادران بگید یه پیام به من بدن منم شمارشو دادم به داداشم 

میگه توقع داشتم خودش ازم شماره بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبخند داره  دست و دلباز هم هست  ولی جان رو فکر نکنم بگه فعلااا دارم بهش یاد میدم بگه ... ...

چقدر شبیه برادرمه🤦🏻‍♀️باید شمارشو میگرفت دیگه منم بودم میگفتم یکم زیادیه این حرکتش

باشه بگیرن😀 اما کلا تو دوره ی اشنایی کادو جایز نیست 

نميدونم ولي خب دختره توجه ميخواد و اينا باعث ذوق كردن يه دختر ميشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
پس شمارشو نداره چجوری صحبت میکنن؟حق داره دختره! هماهنگی بیرون رفتنو کی میکنه؟ دوره ی اشنایی باید تلف ...

هنوز بیرون نرفتن دوبار خونشون رفتیم یک بارم اون ها شام اومدن خونمون

اااا چرا؟

چون دوره ی اشنایی هست هر کادویی باعث میشه عواطفی به وجود بیاد و درست نیست چون برام اتفاق افتاده میگم،در حد یه شاخه گل اوکیه وقتی رسمی شد کادو بگیرن یا حداقل به مدت بگذره به نظرم