2777
2789
ناراحت نشو ولی دوو هم آشغاله  برادرم تعمیرگاه لوازم خونگی داره میگه تمام موتورها چینی هستن فقط ...

نه چرا ناراحت بشم

ولی به نظرم از مارکای خوب ایرانیه

ابجیم یخچال و و لباسشوییشو چند وقتی میشه خریده اصلا آخ هم نگفته

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا ناراحت بشم ولی به نظرم از مارکای خوب ایرانیه ابجیم یخچال و و لباسشوییشو چند وقتی میشه خریده ...

ببین تا دوستل بدترین وسایل هم کار میکنن بعضیا فقط پول برند را میگیرن 

لعنت به چین که این همه پول بدی آشغال بهمون بدن

تازه بنام الجی و سامسونگ جنس اسنوک یا فیک میدن دست مردم چند برابر هم پول میگیرن  عزیز جنس اصل ...

یکی از دوستام ماشین ظرفشویی ال جی گرفت ۱۵  تومن هی پز داد من جنس ایرانی نمیخرم همه وسایلم ال جی هست همون ماشین ظرفشویی اسنوا ۱۷ تومن بود گفتم بابا همش فیکه چطور جنس خارجی از ایرانی ارزانتره مردم بخدا عقل ندارن فقط بخاطر اینکه الجی یا سامسونگه قشنگ گولشون میزنن

اونا همش تقلبی وکار چینه مگه ادم به دور شما بی عقل باشه پول به وسایل چینی بده فقط بخاطر اینکه الجی ی ...

د۷تر خوهرشوهرم جهیزیش از گناوه خرید یخچال سامسونگ درشیشه ای خیلی شیک و جذاب ۳ سال پیش ۱۵ همه وسیله هاش خوب دراومد .دیگه شانسیه فکر کنم

بنظرخودت کدوم بهتره... 

معلومه که دوو بهتره

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
من ۶ سال پیش یخچال و فریزر دوقلو دوو خریدم قیمتش تقریبا دوبرابر اسنوا بود نمیدونم چیکار کردن این دو ...

کیغیت اسنا بتر از دوو شده شاید قبلا خوب بودن اما وسایل جدیدش بعد از دو سال شانسی کار کنن

نمی دونم یخچال خریدی یا نه ولی من جاریم ساید دوو خرید براش کار نکرد یا یخچال اتاق اداره ام که دیگه آنچنان استفاده ای هم نداره دوو هست اونم خراب شده تجربه اسنوا ندارم من هیتاچی دارم راضی هستم دوو نسبت به جنس های خارجی ارزون تر هست ال جی هم داخل کشور داره تولید می شه