2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اگه پولت نقده از گناوه یا بانه بوش یا الجی سامسونگ بخر پول به این آشغال ها نده من خودم یخچال ...

عزیزم دیگه بانه وگناوه هم جنس اصل نمیارن .من چندسال پیش جهازموازاونجاهاخریدم ولی الان آشنای بانه ایمون گفت دیگه اصل نیستن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ما برای خرید جهزیه رفتیم سرای ایرانی کارکنای اونجا ادمو قشنگ راهنمایی میکنن و خوبی ها و بدی های وسایلارو میگن برا ماهم یخچال دوو پیشنهاد کرد و کلی برای مزیت گفت که خاطرم نیست الان همه وسایلامون یعنی یخچال لباسشویی تلوزیون و اجاق گاز همش دوو شده

باز مشورت کنی خوبه

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
عزیزم دیگه بانه وگناوه هم جنس اصل نمیارن .من چندسال پیش جهازموازاونجاهاخریدم ولی الان آشنای بانه ایم ...

تازه بنام الجی و سامسونگ جنس اسنوک یا فیک میدن دست مردم چند برابر هم پول میگیرن 

عزیز جنس اصل دیگه نیست باور نکن

به نظرم اگه پولت نقده از گناوه یا بانه بوش یا الجی سامسونگ بخر پول به این آشغال ها نده من خودم یخچال ...

اونا همش تقلبی وکار چینه مگه ادم به دور شما بی عقل باشه پول به وسایل چینی بده فقط بخاطر اینکه الجی یا سامسونگه بانه  اینام بدون ضمانتن ما گرفتیم امدیم خونه خراب بود نتونستیم عوض کنیم توبه کردیم دیگه نخریم ولی ۱۷ ساله یخچال اسنوا داریم هنوز اخ نگفته ۱۸ ساله لباسشویی پاکشوما داریم هنوز نایلونش قدشه همه فامیلامون جنس ایرانی خوب مارک اسنو و  پارس خزر برا جهیزیه خریدن با الکترواستیل خیلی راضین البته میگن جنس ایرانی خوب 

تازه بنام الجی و سامسونگ جنس اسنوک یا فیک میدن دست مردم چند برابر هم پول میگیرن  عزیز جنس اصل ...

آره دقیقا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ما برای خرید جهزیه رفتیم سرای ایرانی کارکنای اونجا ادمو قشنگ راهنمایی میکنن و خوبی ها و بدی های وسای ...

ناراحت نشو ولی دوو هم آشغاله 

برادرم تعمیرگاه لوازم خونگی داره میگه تمام موتورها چینی هستن فقط درجه یک و دو و سه ...

اونا همش تقلبی وکار چینه مگه ادم به دور شما بی عقل باشه پول به وسایل چینی بده فقط بخاطر اینکه الجی ی ...

بله کاملا درسته ایرانی بردار اما برند معتبر و از مغازه های بزرگ که چند ساله کارشون درسته