2777
2789
عنوان

دعوا با عشقم

393 بازدید | 25 پست

سلام وقت بخیر من 22سالمه بایکی ازهمدانشگاهیام نزدیک سه ساله تورابطه هستم خیلی همو دوست داریم البته جدیدا کارایی کرده که حس میکنم تحقیرشدم ولی ازنظر بقیه شاید اینجوری نباشه ما چن روزه خیلی دعوا میکنیم باهم خیلی میره رو اعصابم منم قاطی میکنم میزنم به سیم اخر الانم من تماس گرفتم اشغال بود پیام دادم باکی داری صحبت میکنی و دعوامون شد میگه دستم بند بود کارداشتم اهل خیانت اینا مطمئنم نیست فقط با بی توجهی کردنش رفته رومخم خانواده هامون بجز بابای مت درجریانن وقرارشده بره سرکار بیاد خواستگاری عقد کنیم من خیلی غر میزنم گیر میدم امکان کارکردن بیرون ندارم باید همین توخونه باشم چون خانوادم اجازه نمیدن تنها برم بیرون دوستیم ندارم خیلیم حال روحی بهم ریخته امروز سه تا قرص افسردگی خوردم هرچی میشه بشه خسته شدم از خودم و ازاین زندگی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شاید از حس دوست داشتنم مطمئن شده داره جفتک میندازه همش منو دنبال خودش بکشونه منم که انقد عاشقشم کلا از خودم گذشتم یه راهی جلوم بزارید لطفا خیلی حالم بده کلافم خستم بریدم

🔅من هیچ‌وقت گوشی طرفم رو چک نمی‌کنم چون معتقدم کسی که بخواد خیانت کنه می‌تونه به صد روش انجامش بده. من توقع ندارم طرفم دائم بهم زنگ بزنه و پیام بده چون معتقدم توجه باید از ته دل و با اشتیاق باشه.

🔅من نمی‌خوام در همه حال طرفم منو در اولويت قرار بده چون معتقدم رابطه‌ی عاشقانه فقط یکی از جنبه های زندگی هر فردی هست.

🔅من کسی رو مجبور نمی‌کنم بهم وفادار باشه، توجه کنه یا دوستم داشته باشه چون معتقدم هیچکسی با کنترل و اجبار ساخته نمیشه.

🔅اما اگر متوجه بشم کسی نمی‌خواد درست و سالم در کنارم باشه نبودن رو انتخاب می‌کنم

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم

متاسفانم برا یکی که معلوم نیس مال تو بشه یا نه قرص افسردگی خوردی؟؟

خو بدرک ک جواب نمده..زیاد به پر و پاش نپیچ‌.

..اون نسبتی با تو نداره الان ک ...

هر چی خودت زنگ و پیام ندی  خودش میاد طرفت..لابد همش گوشی دستته میخای ازش خبر بگیری اونم بدش میاد..کلا مردا اینجورن بدشون نیاد زیر نظر بگیری و بپرسی کجایی جواب ندادی فلان و بهمان..

شما هنوز وارد مسائل مشترک نشدین وضعتون اینه....

وارد زندگی بشین میخوایید چکار کنید که کلی بالا پایینی داره...

اشتباه بزرگت این بوده که پدر رو در جریان نگذاشتین و باید میگفتید که بیان خواستگاری...

مگه عمرت وقتت احساسات رو از سر راه آوردی دیگه هیچی جواب نده تا بیان خواستگاریت به طور رسمی...

راه رو عوضی می‌رید بعد راه حل اشتباه هم ارائه میدین؟! قرص خوردن راهش نیست

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
متاسفانم برا یکی که معلوم نیس مال تو بشه یا نه قرص افسردگی خوردی؟؟ خو بدرک ک جواب نمده..زیاد به پر ...

عزیزم مال تو بشه نشه معلوم نیست چیه ما حرفامونو زدیم لره گوشی دستمه همش میخوام ازش خبر بگیرم متاسفانه