2777
2789
عنوان

باز دوباره این زنیکه برداشته به شوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 59 پست
شوهرم میگه من رحمم میومد بهش اما میرم شکایت میکنم دیدن بچه هم محروم بشه دیگه دلیلی برای زنگ زدن نداش ...

این ادم کثیفه لعنت به زنای خونه خراب کن اخه عوضی تو یا جدانشو یا غلط میکنی زندگیه بقیه و بهم میریزی توروش وایسا اصلا دلت نسوزه دلت واسه تودت بسوزه

خدایا عاشقتم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی دعا میگیره خواهرش دعانویسه رسما خیلی اهل این چیزان هر از گاهی تو زندگیمون سردی میندازن ولی عشقمون ...

خدا قویتر از کار این اشغالاس نمازتو سروقت بخون ایشالا به خودشون برگرده

خدایا عاشقتم😍
احساس میکنم شوهرت از یه چیز می‌ترسه ک درست برخورد نمیکنه باهاش ولی نمیدونم چی

بخاطر کارش نگران بود که بره سروصدا کنه که اونم میگه رفتم بهشون گفتم همسرسابقم مشکل داره باهام 

رییسشم گفته تو نمیگفتی هم اول ما اون خانوم رو میشناسیم ک کیه و چیه دوم همین ک میفهمیدیم زن سابقته میفهمیدیم ک از روی دشمنی داره حرف میزنه

دیگه نمیترسه میگه بریم شکایت

اره بیشعور عوضی شوهرم میگه ظهر با یه مرده دیدمش تو فلان میدان 

وای عزیزم من خیلی حرص خوردم نفس نفس افتادم به خدا تااین حد انقد دوروبرم دیدم ناراحت میشم راجبه کسی میشنوم

خدایا عاشقتم😍
چرا اون سیم کارتو واگذار نمیکنین و سیم کارت جدید نمیگیری اره بریم شهر دیگه که راحت با هزارتا بهونه ب ...

نه شوهرم میگه بریم یه شهر دیکه که جامونو نشناسه دیگه هرچقدرم زنگ بزنه جوابشو نمیدم بچه هم نمیبرم ببینه رابطه کلا قطع بشه

یا هم شکایت کنم ک قانون قطع کنه

شوهرم اونجور میگه

اسی جدی بگیر حتما ی کاری بکن این زندگیتو خراب میکنه هااا کاری نکنی

میدونم بخدا خرابم کرده انقدر حرص و فکرشو دارم 

گاهی میگم طلاق بگیرم برم راحت شم احساس میکنم اصلا به شخصیتم توهین میشه انگار منو نادیدمیگیره انگار شوهرم ججرده این میگه دوست دارم بیا مند بگیر چی و چی و....

نمیتونه متاسفانه تمام مشتری هاش بانک ها اداره ها محل کارش همه و همه این شماره رو دارن  چن باری ...

پس شکایت کن عزیزم این زنه ازلحاظ قانونی هیچ حقی به گردن شوهرت نداره.. بجزمخارج بچه اونم گفتی باخودت زندگی میکنه.. 

باید همسرت شماره مامان بچه رو بلاک کنه ... از این ب بعد هم با تو هماهنگ کنه برا رفت و امد بچه نه با شوهرت 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
همسر قبلی شوهرت بوده؟تف کن تو صورتش جرش بده هرزه رو چرا میخوای محل زندگیتو تغییر بدی وایسا آیینه دق ...

فعلا ک اون آینه دق من شده 

دست برنمیداده یه هفته پیش رفتم درخونش همسایه هاش ریختن بیرون گفتم عاقا دست از شوهر من برنمیداره از شوهرم  پول خواسته گفته بیا منو بکیر 

الان باز به شوهرم پیام داده😤😤😤😤

میدونم بخدا خرابم کرده انقدر حرص و فکرشو دارم  گاهی میگم طلاق بگیرم برم راحت شم احساس میکنم اص ...

طلاق چرا بگیری این همه زحمت کشیدی بزاری بری؟ 

باید اونو بلاک کنی از گوشی شوهرت ... کاریم اگ داره ب خونه بزنگه یا به تو ... موندم چرا بلاک نمیکنه 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!