2777
2789
عنوان

باز دوباره این زنیکه برداشته به شوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جدی بگیر حتما ی کاری بکن این زندگیتو خراب میکنه هااا کاری نکنی

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
دعا معا نگیره یوقت

چندین بار گرفته دیگه یه مدته هرچی میخره میده دخترم بیاره میریزم دور به دخترمم گفتم بهش بگه هرچی میخوای بخر اینجا بخورم اما نمیبرم خونه

بیاره هم من میریزم دور

چندین بار گرفته دیگه یه مدته هرچی میخره میده دخترم بیاره میریزم دور به دخترمم گفتم بهش بگه هرچی میخو ...

یه کم واضح تر بگو کی چی می‌خره؟؟!

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

چندین بار گرفته دیگه یه مدته هرچی میخره میده دخترم بیاره میریزم دور به دخترمم گفتم بهش بگه هرچی میخو ...

عجب کثافتیه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

هی دعا میگیره خواهرش دعانویسه رسما خیلی اهل این چیزان هر از گاهی تو زندگیمون سردی میندازن ولی عشقمون ...

با تلفن عمومی زنگ بزن پلیس آدرس خواهرشو بده بگو از مردم اخاذی میکنه رماله 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

ببین هم شکایت کن هم خط شوهرت اینستاش همچیزو عوض کن هم برو یه شهر دیگ بره گمشه زنیکه هرزه اشعال خداال ...

شوهرم میگه من رحمم میومد بهش اما میرم شکایت میکنم دیدن بچه هم محروم بشه دیگه دلیلی برای زنگ زدن نداشته باشه

من اما دلم نمیاد میگم هرچی باشه بچشه 

بچه خودش میگه نمیخوام برم کاش بزرگ بشم بتونم بگم نمیرم