2777
2789
عنوان

توقیف حساب مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15004 بازدید | 104 پست
هیچی بنامش نداره ازدواج دوممونه هردومطلقه بودیم شوهرم نگو ازاول نقشه داشت برام ی هفته بعد عقد شروع ک ...

ثابت کنی که خونه رو ترک کرده وخرج ونفقه نمیده دادگاه خودش طلاق نامه بهت میده 

دانشجو حقوقم

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
خونه باباش شهر دیگست ی موجود آویزون آواره بعد عقدم فهمیدم  داداششم همینجوریه از اقساط مهریه فرا ...

من یه برادرشوهر دارم همینکارو کرد هرچی داشت زد به نام این و اون وکالت فروش گرفت ازشون. کارت بانکی خواهرش گرفت خط موبایلشم به نام این و اون بود هرجا هم خونه اجاره میکرد به اسم بقیه اجاره میکرد. موندم اینجور آدما چطور میخوان جواب خدا رو بدن. اونایی هم بهشون کمک میکنن دست کمی از این پست فطرتا ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان که نمیتونم برداشت کنم. وکیل گفت تا ۱۰ روز دیگه اون پول میاد به حساب شما 

مگه میشه؟این همه زن میرن حساب شوهرشونو خالی میکنن...حالا نگران نباش...نکنه وکیلت رفته دنبالش؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
مگه میشه؟این همه زن میرن حساب شوهرشونو خالی میکنن...حالا نگران نباش...نکنه وکیلت رفته دنبالش؟

نه خودم کارای بانکیشو کردم فقط اون این حرفو زد . گفت این ۱۰ روز واسه اینه که اون آقا به فکر باشه بعدش میشه

ثابت کنی که خونه رو ترک کرده وخرج ونفقه نمیده دادگاه خودش طلاق نامه بهت میده  دانشجو حقوقم

انقد صبوری کردم از ۹۸ تا پارسال رفتم کنکور ارشد خوندم الان دانشجوام خودش کم اورد رفته تقاضای تمکین داد قبل عید رد شد بعد من نفقه گذاشتم محکوم شد الان دوسه تا قسط هرماه داد رسیدیم ب نوبت دادگاه طلاق .دیگ نداد نیومد دادگاه فرار کرده  خودش داره طلاقم میده منم گفتم حق خقوقمو یکجا میخوام قاضی نوشت ولی اونک وجود نداره فراریه از کجا پیداش کنم 

ثابت کنی که خونه رو ترک کرده وخرج ونفقه نمیده دادگاه خودش طلاق نامه بهت میده  دانشجو حقوقم

عزیزم یه سوال . من همه طلاهام با فاکتور پیش مادرشوهرمه آیا میتونم ازشون بگیرم؟ طلافروش هم یه برگه بهم داد که بله پیش من خریدن و مهر کرد اینطور میشه ثابت کرد

در هر صورت حتی باهاش زندگی کنی یا نکنی باید مهریه تو بده اگه درخاست بدی . خب اگه قصدت جداییه چرا برم ...

قصدم جدایی نیس،ولی اونونمیدونم ک فازش چیه

اینک گف حقتودرکناراینک خونه زندگی محیامیکنم بهت ميدم یکم برام عجیبه

کمترمردی اینکارومیکنه،

من یه برادرشوهر دارم همینکارو کرد هرچی داشت زد به نام این و اون وکالت فروش گرفت ازشون. کارت بانکی خو ...

خواهرش ۴۴ساله مجرده اون یادشون میده زندگی برادراش خراب کرده اونام نمیفهمن واسشون از دوستای خودش گرفته ب شوهرمنم وعده داده خودش گفت خواهرم دوستشو بهم معرفی کرده 

چرا این وسط با زندگی من بازی کردن 

انقد صبوری کردم از ۹۸ تا پارسال رفتم کنکور ارشد خوندم الان دانشجوام خودش کم اورد رفته تقاضای تمکین د ...

از طریق وکیلش 

عزیزم یه سوال . من همه طلاهام با فاکتور پیش مادرشوهرمه آیا میتونم ازشون بگیرم؟ طلافروش هم یه برگه به ...

اگه پیش خودت بود شوهرت اصلا حقی بهش نداشت چون طلا هبه است بعنی هدیه مرد به زنش 

ولی پیش مادر شوهرت نمیگم غیرممکن ولی خیلی سخت میشه کار میتونی ثابت کنی پیش اونه؟رسید داری ازش؟یا شاهد؟ 

وگرنه میتونه منکرش بشه و.... 

اگه پیش خودت بود شوهرت اصلا حقی بهش نداشت چون طلا هبه است بعنی هدیه مرد به زنش  ولی پیش مادر ش ...

بله شاهد دارم و یه برگه از طلافروش. و فیلم نامزدیمم هست که بهم طلا میدن