2777
2789
عنوان

توقیف حساب مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 14986 بازدید | 104 پست
از طریق وکیلش  

چجوری همکاری نمیکنه گفتم بیا مارو آشتی بده گفت باشه گفتم ی قرار تو دفترت بزاز بیام با شوهرم حرف بزنم گوشیشو جواب نمیده گفت بزار ب خودش بگم شوهرم انقد ۷خطه کلاهبرداره نمیاد 

همونزمانم تو زندگی س بار سعی کرد ارثمو ازم بگیره یبار گفت بیا وام بردار بده بمن ۳۰۰میلیون یبار گفت پشت سفته هاشو امضا کنم یبارم گفت خونتو بفروش بریم شهر من خونه بگیریم درحالیک ضرره شهراونا کوچکه اینجا کلانشهره از اول عقدم سر چیز الکی بهانه گرفت سفره چرا دیر پهن کردم یا چرا گفتم خرجی بده تهدیدم می‌کرد ب طلاق پشتشو بهم می‌کرد غذا میخورد حالا ارشدم داره  منم دانشجوی ارشدم اینجوری بی فرهنگ بود

وایی چقد زرنگن این مردا

خیلی زرنگن البته تو این ماجرا جاریمم همچین مظلوم نبود چندین بار به شوهرش خیانت کرده بود و هرسری میگفت دیگه آخرین بارمه. ویس مکالمه با دوست پسرش وحشتناک بود. برادرشوهرمم قاتی کرد گفت میذارم میرم بذار همینطور بلاتکلیف بمونه تا بفهمه منم بلدم عذاب بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه برادرشوهر دارم همینکارو کرد هرچی داشت زد به نام این و اون وکالت فروش گرفت ازشون. کارت بانکی خو ...

شوهر من برای دادگاه تمکین قولنامه خونه خواهرش بنام خودش زد با وسایلش گفت مال منه .ک من محکوم بشم .

بله شاهد دارم و یه برگه از طلافروش. و فیلم نامزدیمم هست که بهم طلا میدن

فیلمو که بیخیال میتونن بگن فروختید یا خودتون گمش کردین 

ولی شاهد دارین حتما اقدام کنید 

اخه با چه عقل ومنطقی طلاهاتو دادی دست مادر شوهر؟

باز اگه مادر خودت بود یه حرفی 

خودت چرا نگه نداشتی

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
خیلی زرنگن البته تو این ماجرا جاریمم همچین مظلوم نبود چندین بار به شوهرش خیانت کرده بود و هرسری میگف ...

ن من بدبخت اینجوری نیستم التماسش میکردم بچه دار بشیم هی اذیت کرد هرکاری کردم این دفعه زندگیم ازهم نباشه ولی نشد شوهرسابقم خراب معتاد بود کتک میزد درحد چاقو و چوب .گفتم این یکی اهل زدن نیس تحصیلکرده است کلاهبردار دراومد تازه یبارم جعل پلاک موتور و امضا کرده ولی نمیتونم ثابت کنم فرار کرده رفته 

خیلی زرنگن البته تو این ماجرا جاریمم همچین مظلوم نبود چندین بار به شوهرش خیانت کرده بود و هرسری میگف ...

وایی چقد سخته خیانت خدا ازشون نگذره . منم شوهر عوضیم بهم خیانت کرد انشالله ک بمیرن

چجوری همکاری نمیکنه گفتم بیا مارو آشتی بده گفت باشه گفتم ی قرار تو دفترت بزاز بیام با شوهرم حرف بزنم ...

اون وکیل نمیاد جای موکلشو لو بده 

خودت زرنگ باش 

شماره موبایلشو حتما وکیله داره یا گاه گاهی میره دفترش 

خلاصه باید با دوز وکلک وسیاست وارد بشی

ن من بدبخت اینجوری نیستم التماسش میکردم بچه دار بشیم هی اذیت کرد هرکاری کردم این دفعه زندگیم ازهم نب ...

شوهر دومتو نمیشناختی؟؟ پرس و جو نکردی ببینی چطوریه چون آدم معمولا ازدواج دوم آگاهانه انجام میده

شوهر دومتو نمیشناختی؟؟ پرس و جو نکردی ببینی چطوریه چون آدم معمولا ازدواج دوم آگاهانه انجام میده

مامانم عجله داشت ولی قبل عقد دوماه آشنا شدیم حرف میزدیم خ ظاهرش مظلوم و بی آزار دیده میشه فیلم بازی کرد برام بعدا بعد عقد گفت دقیقا این جمله گفت زن قبلش ۱۰۰۰سکه مهرش بود یدونه نتونست بگیره اونک گرگ بود تو ک شوتی مال من ۷۰تاست

ن من بدبخت اینجوری نیستم التماسش میکردم بچه دار بشیم هی اذیت کرد هرکاری کردم این دفعه زندگیم ازهم نب ...

وکیل بگیر حتما 

اینجوری سخته برات 

دادگاهم بی وکیل محکومت میکنن 

اگرم وکیل داری حتما با چند تا وکیل دیگه مشورت کن

اون وکیل نمیاد جای موکلشو لو بده  خودت زرنگ باش  شماره موبایلشو حتما وکیله داره یا گاه گ ...

وکیل کارتشو داده بهم من شهرم بزرگه مشهدم این دفترش ی گوشه شهره چجوری چ راهی بهم بگین بفهمم کی میره پیش وکیلش؟

دور از جونت عزیزم جاری من اعجوبه ای بود برای خودش. شما که کاملا جریانتون فرق میکنه گیر آدم بیوجدان و طماع افتادید.انشالا که از این به بعد ورق زندگیتون برگرده و براتون اتفاقای خوب بیفته.