الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دور از جونت عزیزم جاری من اعجوبه ای بود برای خودش. شما که کاملا جریانتون فرق میکنه گیر آدم بیوجدان و ...
خداکنه برام دعا کن دلم ازاین میسوزه اصلا قصد زندگی نداشت ازاول .حتی الان مامانم اعتراف کرده پول حلقه رو مامانم داده ازم پنهون کرده ب شوهرم گفتم انکار کرد بعدا گفت باشه میدم ولی نداد آخرین بارم گفت چون شما واسم نقره خریدین پس بمن چ پول حلقه ات طلایه خودش نقره خواسته بود
دور از جونت عزیزم جاری من اعجوبه ای بود برای خودش. شما که کاملا جریانتون فرق میکنه گیر آدم بیوجدان و ...
ی هفته بعد عقد خونه باباش شهر اونا بودیم تو این مدت خ سرش تو گوشی بود میترسیدم خراب باشه خوابید گوشیشو چک کردم دیدم با زن سابقش ارتباط داره دقیقا همون روزی ک بمن تاریخ خواستگاری گفت ب اونم پیام داده دوروز مخشو زده ک زنش بشه اونم گفته پول نداری خونه و ماشین باید بگیری تا بیام .بعد ب من گفته واس خواستگاری همونروز. یمدت بعد عقدم مامانم واس داداشم پراید خرید شوهرم قهر کرد باهام گ چرا اون ماشین داره من ندارم گفتم برو از بابات بگیر یا خودت کارکن بامن قهر میکرد چندروز چندروز