2777
2789
عنوان

توقیف حساب مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 14976 بازدید | 104 پست
وکیل بگیر حتما  اینجوری سخته برات  دادگاهم بی وکیل محکومت میکنن  اگرم وکیل داری حت ...

اون داره خودش طلاق میده چرا وکیل بگیرم ۱۵تومن گرونه .از کجا بیارم اون ارثم ملکه دست مامانمه اجارشو بهم میده واس خرجی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جونت عزیزم جاری من اعجوبه ای بود برای خودش. شما که کاملا جریانتون فرق میکنه گیر آدم بیوجدان و ...

خداکنه برام دعا کن دلم ازاین میسوزه اصلا قصد زندگی نداشت ازاول .حتی الان مامانم اعتراف کرده پول حلقه رو مامانم داده ازم پنهون کرده ب شوهرم گفتم انکار کرد بعدا گفت باشه میدم ولی نداد آخرین بارم گفت چون شما واسم نقره خریدین پس بمن چ پول حلقه ات طلایه خودش نقره خواسته بود

اون داره خودش طلاق میده چرا وکیل بگیرم ۱۵تومن گرونه .از کجا بیارم اون ارثم ملکه دست مامانمه اجارشو ب ...

طلاق هم بده تازه اگه بده حق وحقوقتو نمیده که 

واسه همین غرا شده که میگه قبلیه ۱۰۰تا بود نتونس توم نمیتونی 

پرس وجو کن یه وکیل خوب بگیر 

تا حالشو بگیری تو مدارک خوبی تو دستته اگه وکیل داشتی خیلی کارات رو غلطک میفتاد شایدم کار به فراری بودنش نمیکشید

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
دور از جونت عزیزم جاری من اعجوبه ای بود برای خودش. شما که کاملا جریانتون فرق میکنه گیر آدم بیوجدان و ...

ی هفته بعد عقد خونه باباش شهر اونا بودیم تو این مدت خ سرش تو گوشی بود میترسیدم خراب باشه خوابید گوشیشو چک کردم دیدم با زن سابقش ارتباط داره دقیقا همون روزی ک بمن تاریخ خواستگاری گفت ب اونم پیام داده دوروز مخشو زده ک زنش بشه اونم گفته پول نداری خونه و ماشین باید بگیری تا بیام .بعد ب من گفته واس خواستگاری همونروز. یمدت بعد عقدم مامانم واس داداشم پراید خرید شوهرم قهر کرد باهام گ چرا اون ماشین داره من ندارم گفتم برو از بابات بگیر یا خودت کارکن بامن قهر می‌کرد چندروز چندروز 

طلاق هم بده تازه اگه بده حق وحقوقتو نمیده که  واسه همین غرا شده که میگه قبلیه ۱۰۰تا بود نتونس ...

پیش وکیل مشاوره میرم هربار پول مشاوره ازم می‌گرفت وکیل خوبیه ولی مبلغ دستمزدش خیلی بالاست .فردا زنگ بزنم بهش بگم شاید راهی پیداکنه برام .ممنونم عزیزم 

وایی چقد سخته خیانت خدا ازشون نگذره . منم شوهر عوضیم بهم خیانت کرد انشالله ک بمیرن

عزیزم تو رو خدا اگر هستی جواب بده ما رفتیم محضر بعد ثبت اسناد ،توقیف رو گرفتیم ولی تک تک بانک ها نرفتیم 

چقدر طول می‌کشه حسابش بسته بشه به ما نگفتن بانک هم باید بریم 

عزیزم تو رو خدا اگر هستی جواب بده ما رفتیم محضر بعد ثبت اسناد ،توقیف رو گرفتیم ولی تک تک بانک ها نرف ...

وکیل ندارم خودمون داریم با برادرم انجام میدیم اگر بلدی کمک کن خدا خیرت بده 

شوهر من برای دادگاه تمکین قولنامه خونه خواهرش بنام خودش زد با وسایلش گفت مال منه .ک من محکوم بشم .

سلام‌عزیزم‌شما تونستین ثابت کنید خونه و‌قولنامه صوریه 

همسر منم دادخواست تمکین داده خونه پدرشو اجاره نامه نوشته با وسایلاش گفته خونه‌خودمه