2777
2789
عنوان

توقیف حساب مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15025 بازدید | 104 پست
خب یعنی کشکیه من درخاست مسدودی دادم😭😭😭😭

مسدودش میکنن ایشون میره دادخواست میده که رفع مسدودی کنه قاضی تشخیص میده دستور میده حکم که داد ایشون میره میده بانک مسدودی برداشته میشه...اون ملک و املاکشه که توقیف کنی کار خاصی نمیتونه بکنه مزایده گذاشته میشه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حکم جلب و بعد چند وقت گزفتی توروخدا؟؟ چطور بهت دادن منم میخام بگیرم

حکم دادگاه باید قطعی بشه بعد اون اعتراض داد رفت تجدید نظر اومد باز اعسار داد قسطی کردن نداده چنتا قسط رفتم اجرای احکام ی هفته ای حکم جلبشو دادن 

محل کار یا خونه نمیره یعنی؟

خونه باباش شهر دیگست ی موجود آویزون آواره بعد عقدم فهمیدم  داداششم همینجوریه از اقساط مهریه فرار کرده رفته تهران قایم شده 

الان میدونم شهر منه ولی نمیدونم کجاشه هرماه ی شغل عوض می‌کرد خونه هم مجردی گرفته نمیدونم کجا 

اینو نگو توروخدااا😭😭 بخدا این کارو کنه میمیرم

وا خب برداشت میکردی هر چی تو حسابش بود...چرا گریه..بعدم میرفتی جایی که کار میکنه اونجا فیش حقوقی میگرفتی که نشون بده تمکن مالی داره برای نفقت خوبه که هر ماه به حسابت واریز بشه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
خونه باباش شهر دیگست ی موجود آویزون آواره بعد عقدم فهمیدم  داداششم همینجوریه از اقساط مهریه فرا ...

با ردیاب چیزی نمیتونی از طریق گوشیش پیداش‌کنی . یا با خرف خرش کنی یه جا گیرش بندازی

وا خب برداشت میکردی هر چی تو حسابش بود...چرا گریه..بعدم میرفتی جایی که کار میکنه اونجا فیش حقوقی میگ ...

اخه الان که نمیتونم برداشت کنم. وکیل گفت تا ۱۰ روز دیگه اون پول میاد به حساب شما 

اموالشو توقیف نکردی؟  

هیچی بنامش نداره ازدواج دوممونه هردومطلقه بودیم شوهرم نگو ازاول نقشه داشت برام ی هفته بعد عقد شروع کرد ب بهانه گیری حرف طلاق زد بعد یکسال ک راضی شدم ب طلاق گفت همچی ببخشم گفتم باشه گفت باید بهش پول بدم تا طلاق بده ارثیه مو میخاست ندادم اونم یروز قهر کرد دیگ نیومد خونه ازسال ۹۸

هیچی بنامش نداره ازدواج دوممونه هردومطلقه بودیم شوهرم نگو ازاول نقشه داشت برام ی هفته بعد عقد شروع ک ...

توروخدا من خیلی میترسم از ازدواج دومم واقعا میمیرم یه بار دیگه شکست بخورم😞