مسدودش میکنن ایشون میره دادخواست میده که رفع مسدودی کنه قاضی تشخیص میده دستور میده حکم که داد ایشون میره میده بانک مسدودی برداشته میشه...اون ملک و املاکشه که توقیف کنی کار خاصی نمیتونه بکنه مزایده گذاشته میشه
کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا خب برداشت میکردی هر چی تو حسابش بود...چرا گریه..بعدم میرفتی جایی که کار میکنه اونجا فیش حقوقی میگرفتی که نشون بده تمکن مالی داره برای نفقت خوبه که هر ماه به حسابت واریز بشه...
کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
هیچی بنامش نداره ازدواج دوممونه هردومطلقه بودیم شوهرم نگو ازاول نقشه داشت برام ی هفته بعد عقد شروع کرد ب بهانه گیری حرف طلاق زد بعد یکسال ک راضی شدم ب طلاق گفت همچی ببخشم گفتم باشه گفت باید بهش پول بدم تا طلاق بده ارثیه مو میخاست ندادم اونم یروز قهر کرد دیگ نیومد خونه ازسال ۹۸