آره عزیزم میدونم گفتم اون حساب حقوقش میگیره یک چهارم میدن بهم . حتما اشتبا نوشتم ببخش
چون بچه نداری یک سوم مال شماست. ببین مردا خیلی راه دررو دارن،حواست باشه. خونه رو توقیف کن بذار بره سرگردون شه تااز توقیف در بیاره. فقط یه چیزی چون خونش نیستی میتونه بابت تمکین شکایت کنه اگه شما قبول نکنی میتونه مجوز ازدواج مجدد بگیره و شماروهم طلاق نده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماشین بله اما خونه اگر فقط یکی هست که جزو مستثنیات دین هست و غیرقابل توقیف اما اگر دوتا داره ...
من برای نفقه ک محکوم شده حکم جلب خواستم دادگاه حسابشو مسدود کرد فهمید برای دادگاه طلاقم نیومد وکیل فرستاد من الان دوتا حکم جلب دارم از دوتا دادگاه جدا چجوری شوهرمو پیداکنم؟دیگ هیچ جا نمیتونم بگیرمش؟
من اونروز توقیفی زدم هنوز به اسم خودش بود . دیگه که نمیتونه کاری کنه
نه نمیتونه کاری کنه مگر اینکه بگه برای کارم مثلا آژانس کار میکنم،اسنپ کار میکنم. اگه اینکارو نکنه شما توقیفش کردی میره کارشناسی قیمت میخوره بعد شما میتونی حق دولت بدی ماشینو برداری یا خودشون میذارن برای مزایده که بفروشن حق خودشون بردارن حق شمارو بدن.