2777
2789
عنوان

توقیف حساب مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15031 بازدید | 104 پست
آره عزیزم میدونم گفتم اون حساب حقوقش میگیره یک چهارم میدن بهم . حتما اشتبا نوشتم ببخش

چون بچه نداری یک سوم مال شماست. ببین مردا خیلی راه دررو دارن،حواست باشه. خونه رو توقیف کن بذار بره سرگردون شه تااز توقیف در بیاره. فقط یه چیزی چون خونش نیستی میتونه بابت تمکین شکایت کنه اگه شما قبول نکنی میتونه مجوز ازدواج مجدد بگیره و شماروهم طلاق نده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین بله  اما خونه اگر فقط یکی هست که جزو مستثنیات دین هست و غیرقابل توقیف اما اگر دوتا داره ...

من برای نفقه ک محکوم شده حکم جلب خواستم دادگاه حسابشو مسدود کرد فهمید برای دادگاه طلاقم نیومد وکیل فرستاد من الان دوتا حکم جلب دارم از دوتا دادگاه جدا ‌چجوری شوهرمو پیداکنم؟دیگ هیچ جا نمیتونم بگیرمش؟

چون بچه نداری یک سوم مال شماست. ببین مردا خیلی راه دررو دارن،حواست باشه. خونه رو توقیف کن بذار بره س ...

نه ازدواج نمیکنه فقط من میخام فشار واسش بیاد مهریه مو بده طلاقم بده

من برای نفقه ک محکوم شده حکم جلب خواستم دادگاه حسابشو مسدود کرد فهمید برای دادگاه طلاقم نیومد وکیل ف ...

حکم جلب و بعد چند وقت گزفتی توروخدا؟؟ چطور بهت دادن منم میخام بگیرم

خب تا من رضایت ندم که هیچوقت نمیتونه؟

عزیزم به رضایت شما نیست ایشون درخواست میده و قبول کنن مسدودیش از بین میره...رضایت برای مختومه شدن پرونده هست...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
من اونروز توقیفی زدم هنوز به اسم خودش بود . دیگه که نمیتونه کاری کنه

نه نمیتونه کاری کنه مگر اینکه بگه برای کارم مثلا آژانس کار میکنم،اسنپ کار میکنم. اگه اینکارو نکنه شما توقیفش کردی میره کارشناسی قیمت میخوره بعد شما میتونی حق دولت بدی ماشینو برداری یا خودشون میذارن برای مزایده که بفروشن حق خودشون بردارن حق شمارو بدن. 

من شوهرم هیچی نداره بنامش کارتاش خالی کرده ب کارت خواهرش ریخته با کارت اون کار میکنه 

الانم فرار کرده وکیلش فرستاده واس دادگاه طلاق چکارکنم حکم جلب دارم نمیدونم کجاست اصلا