2777
2789
عنوان

غیبت خاندان شوهر

174 بازدید | 11 پست

میخوام بدی و خوبیای مادر شوهرمو خواهر شوهرامو بگم هستین ؟! 😁

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

در زدن تو خانوادشون بی معنیه ، شوهر سی سالمم مامانش بهش یاد نداده بود در بزنه وارد یه جایی بشه ، اولا برام تعجب اور بود ، تا اینکه یه بار خونشون رفتیم داخل اتاق بخوابیم ، ننه اش کلشو امداخت اومد تو اتاق ، جالبه که شوهر منم فقط لباس زیر تنش بود ، بعد من هاج و واج نگاش کردم فهمیدم مشکل از تربیت قشنگ مامانشه که اینم بلد نیست 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

اصلا بلد نیستن خانوادگی جلو بزرگتر بلند شن وقتی وارد میشه ، هیچکدومشون جلو مامان باباشون پا نمیشن ، شوهر منم جلو مامان بابام پا نمیشد احترام بذاره ، ننه باباش همین چیز کوچیکم بهش یاد نداده بودن ، خیلی این قضیه رو مخم بود 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو که دیدی اینارو قبل ازدواج.ندیدی ینی؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مگه چی میگفتین که ۸ ماهه قهره🤣😬

باور میکنی اصلا یادم نیست.فقط مسافرت بودیم من و خواهرم ظرف میشستیم و غیبت میکردیم

بعد بدون اینکه بدونیم فهمیده یهو باهامون قهر کرد و با شوهرش از ما جدا شدن رفتن یه شهر دیگه

بعدها شنیدیم گفته غیبت میکردن ما شنیدیم

خب تو که دیدی اینارو قبل ازدواج.ندیدی ینی؟

از کجا باید میدیدم ؟؟؟ اینکه سرشون میندازن پایین وارد میشن ؟؟؟ اگه ما رفتیم خونشون اونا سرپا بودن تا پا بودن تا ما نشستیم ، اگرم اونا اومدن ، ما سرپا بودیم اونا نشستن ، بیرون رفتنام ، وقتی دو نفر سرپان میرن میشینن پا میشن با هم دیگه 

باور میکنی اصلا یادم نیست.فقط مسافرت بودیم من و خواهرم ظرف میشستیم و غیبت میکردیمبعد بدون اینکه بدون ...

وای چرا فا.ل

گوش وایسادع کار اون زشت تره بوده که🤣گوش نده به شوهرتم گفت 

حالا این‌اخلاقا شوهرت‌درست شده؟چی‌کار کردی درست‌شد؟

باند شدن پا شدنش درست شده 

در زدنش درست شده ، از دو میلومتری یا الله میگه 😂

ولی خانوادش نه

.

.

خیلی فضولن ، رفته بودم خونه خواهرشوهرم ، رفتم تو اتاق بچش که با دوستم حرف بزنم ، اینم اومد گوشیش گذاشت تو اتاق ، شک کردما ، چرا گوشیش گذاشته ، بعد رفتم دیدم کذاشته صدام ضبط کنه