2777
2789
عنوان

توقیف حساب مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15032 بازدید | 104 پست
نه نمیشه حتی میتونم درخاست توقیف حقوقشم بدم یک چهارم حقوقشم میاد ب حساب من

حسابی که برای حقوق باشه رو توقیف کنید درخواست میده از توقیف در میاره. حساب حقوقش نتونه از توقیف در بیاره چطوری زندگی کنه؟ خودتم جواب خودتو دادی فقط یک چهارم حقوق میتونی بگیری کل حقوقش نمیتونی توقیف کنی. انقدر راه در رو هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم اون دفتر که عقد کردیم اونجا مهریه مو گذاشتم اجرا و یه برگه بهم داد رفتم اداره ثبت اسناد اونجا م ...

منم مهرمواجرگذاشتم ازطریق دفترخونه واسم پیامک اومدک پیگیری کنم ولی هنوزنرفتم اداره ثبت اسناد

الانم پرونده راکدشدبنظرشماچقدرممکنه بابت راکدموندنش ازم بگیرن؟حدودی ماهی میشه ک اقدام نکردم هنوز

یعنی اون ماشین و خونه یی هم که به اسمش هست؟؟؟ مرسی عزیزم دلم آروم شد😍

همه چی میتونی توقیف کنی ولی یه خونه مستثنیات دینه اگه در حد شان شخص باشه نمیتونی کاری کنی. ماشینم اگه برای کار نباشه میتونی بگیری 

منم مهرمواجرگذاشتم ازطریق دفترخونه واسم پیامک اومدک پیگیری کنم ولی هنوزنرفتم اداره ثبت اسناد الانم ...

خب چرا نرفتی پیگیری کنی . برو دفتر ثبت اسناد همه کاراتو بکن تا شوهرت خونه و ماشینش و به اسم کس دیگه یی نزده.اصلا هزینه یی نداره شاید ۲۰ هزار تومن توروخدا نزار حقتو بخورن

خب چرا نرفتی پیگیری کنی . برو دفتر ثبت اسناد همه کاراتو بکن تا شوهرت خونه و ماشینش و به اسم کس دیگه ...

جدیدا شکایت ترک انفاق کرده بودم بعدگفته بیاسازش کنیم ولی هنوزه خونه گذاشته ن وسایل 

بعدمیگه من الان نمیتونم خونه وسایل بذارم توخونه پدرت سال اخرتوبخون تامن خونه زندگی آماده کنم ازطرفی مهریتم میدم

امامن میدونم ریگی ب کفشش هستومیخادمنوبلاتکلیف بذاره آخه مگه پیامبرخداست ک هم مهریمومیده  هم حاضره منوبرگردونه قصدش اینه منوبلاتکلیف بذاره

حسابی که برای حقوق باشه رو توقیف کنید درخواست میده از توقیف در میاره. حساب حقوقش نتونه از توقیف در ب ...

آره عزیزم میدونم گفتم اون حساب حقوقش میگیره یک چهارم میدن بهم . حتما اشتبا نوشتم ببخش

یعنی نمیتونه از توقیفی درش بیاره تا من رضایت ندم؟

باید بیاد تقاضای رفع مسدودی بده اجرای احکام که مثلا میخواد مهریه شما رو بده از اون کارت...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
پول حقوقش اینا میریزه به حسابش یه ۲۰ ملیوینی داشت فقط خاستم بفهمه تا بیاد طلاقم بده و مهریه م   ...

بله براش پیامک میره 

اگر اموال داره میتوانه سزیع به اسم کسی دیگه بزنه شما طبق تاریخ میتوانی شکایت کنی اگر این کار رو کرده

جدیدا شکایت ترک انفاق کرده بودم بعدگفته بیاسازش کنیم ولی هنوزه خونه گذاشته ن وسایل  بعدمیگه من ...

در هر صورت حتی باهاش زندگی کنی یا نکنی باید مهریه تو بده اگه درخاست بدی . خب اگه قصدت جداییه چرا برمیگردی تا خونه زندگی واست بسازه 

بله براش پیامک میره  اگر اموال داره میتوانه سزیع به اسم کسی دیگه بزنه شما طبق تاریخ میتوانی شک ...

من اونروز توقیفی زدم هنوز به اسم خودش بود . دیگه که نمیتونه کاری کنه