2777
2789

سلام...تو تاپیک قبلی شرایطم رو گفتم.خیلی بهم سخت میگذره و دوس ندارم عمرمو بپای شوهرم حروم کنم. متنهی فقط بفکر بچمم...کسی هست که پدر مادرش طلاق گرفته باشه؟میشه بگین چه حسی دارین؟سخته زندگی یا عادیه؟شرایط روحی و اجتماعیتون چطوره؟

دلم میخواد قبل از اقدام بفهمم بچه ای که پدر مادرش طلاق گرفتن چه شرایطی داره...

ممنون میشم جواب بدین🙏🌹

پدرو مادر همسر من جدا شدن 

شوهرمن و خواهرش جفتشون از نطر اجتماعی خیلی موفقن و شوهر من به جرات میگم بهترینه واقعا ازش راضیم 

طلاق دونفر اگر درست و اصولی باشه هیچ مشکلی واسه بچه ها پیش نمیاره 

تو عروسی ما هیچکس باورش نمیشد جدا شدن پدرشوهر و ماددشوهرم چون هردو محترمن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هرحال همیشه یه کمبودی رو احساس میکنن. یه جور انگار همرنگ جماعت نیستن

شاید با این تعداد طلاقی ک داره انجام میشه سالیان سال بعد عادی باسه ولی الان ک من یکی از عزیزانم رو دارم‌میبینم. همیشه خلع تو زندگی اش هست ک ازارش میده

بگو عزیزم نظرت محترمه🌹

واقعیتش من بچه طلاقم با اینکه دوتا بچه دارم خیلی خیلی سخته یه آجی هفت ساله و یه داداش ۲۰ ساله هم دارم واقعا داغون شدیم اگه راهی داره بخاطر بچت زندگی کن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍
واقعیتش من بچه طلاقم با اینکه دوتا بچه دارم خیلی خیلی سخته یه آجی هفت ساله و یه داداش ۲۰ ساله هم دار ...

عزیزم میشه بگی از چه لحاظ بهتون سخت میگذره؟

من الان ۲۴سالمه .درحال حاضر منبع درآمدی ندارم ...سال آینده میخوام آزمونای نظام مهندسی شرکت کنم و مطمعنم قبول میشم....و همینطور گاهی وقتا نقاشی میکشم....میتونم اگه جدا شم مستقل بشم و خودم از پس زندگیم بر میام ولی فقط میخوام بفهمم بچم درآینده چه روزایی رو تجربه میکنه....اگه واقعا دردناکه میمونم و زجر میکشم