2777
2789
کجای کاری همسر من از روپول من چون میدونه چقد تو حسابم دارم ب دوستاش ک قرض میخان میگه باشه بعد از من ...

خوب این روش انتخاب کن سپرده کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل اینکه من پس  اندازمون ریختم رو کارت خودم همینه چون همسرم زیادقرض میده اما دست من باشه ازهر ...

ما زن و شوهری خولیم .

ولی شوخی کنار من به قرض خیلی معتقدم که ثواب داره.

حدیثه وقتی کسی به کسی قرض میده اول به خدا داده . و بعد به کسی طرف مقابل میرسه.

برکت میاره

کجای کاری همسر من از روپول من چون میدونه چقد تو حسابم دارم ب دوستاش ک قرض میخان میگه باشه بعد از من ...

چقد بد بنظرم ما نباید پول رو حسابمون باشه منم ایجورم واسه ده روز ده میلیون پول بی زبون دادم قرض به دوست همسرم یه سال بیشتره هنوز نداده😬

منتظر روزای بهترم ✌
ما زن و شوهری خولیم . ولی شوخی کنار من به قرض خیلی معتقدم که ثواب داره. حدیثه وقتی کسی به کسی قرض ...

هیییع اینا همش حرفه 😂منم دلم میسوزه میدم ولی بنظرم بگی ندارم راحتره 

منتظر روزای بهترم ✌
ما زن و شوهری خولیم . ولی شوخی کنار من به قرض خیلی معتقدم که ثواب داره. حدیثه وقتی کسی به کسی قرض ...

منم حتی شده گاهی دوستم پول نداشته ی چیز بخره خودم میگم میخای من بخذم توبعدا ب من بده

دلمم نمیاد میگم پولم بلا استفاده تو حسابه بذا کمک کنم

دست اینو اون پول داشته باشم یروزی حسابم خالی شد بدونم چند تومنم دست بقیه دارم یهو صفر نشم

طرز فکرم اینه

سختی نمیده واقعیت ولی میگم تو هیچ حالتی به پس اندازشون دست نمیزنن. من مثلا به هزار نفر پول قرض میدم ...

خوب کاری میکنن قرض نمیدن . منم از قرض دادن و قرض گرفتن متنفرم و هیچوقت اینکارو نکردم . منم مثل خواهرت یکمی پول گذاشتم بانک ولی خرجمونو با همون چندرغاز سود و یارانه میگذرونیم .

۲۰ درصد اجرت گرفته دیگه . من گرفتم گرمی  ۱۴۹۰ حدود ۱۴۰ تومن اجرت گرفت .

چجوری تومن رو ب درصد تبدیل کنم متوجه بشم چند درصد اجرت میگیره ؟ در کل باید چند درصد بگیرن

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
اجرت سرویست زیاد بوده

گولم زده🥲

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!