2777
2789
النگو کمترین اجرت داره

ممنونم این دفعه النگو میگیرم

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای دست دوم با سود چند درصد حساب میکنن؟

باید خیلی بگردی ۲ درصد ، ۵ درصد و ۷ درصد هم میدن.

النگو نو رو هم ۷ درصد میدن.

یه مغازه هست تو سبزه میدون. مغازه صدف.

اون النگو زیاد داره و مناسب حساب میکنه

آخ دقیقا منم راحت قرض میدم

من قبل ازدواج شاغل بودم و کلا چکای بابام من پاس میکردم ، بعد میداد بهم .

الانم تا پول لازم زنگ میزنه، هی میگم بابا، والله من شاغل نیستم، خرم میکنن، میگن شوهر تو خوبه، اخلاقش خوبه.

گولم میزنن و مول میگیرن

باید خیلی بگردی ۲ درصد ، ۵ درصد و ۷ درصد هم میدن. النگو نو رو هم ۷ درصد میدن. یه مغازه هست تو سبزه ...

من این دفعه ی نیم ست گرفتم با اجرت ۲۶۰ تومن یعنی چند درصد حساب کرده گرمی ی میلیون و ۳۹۳ تومن بود وزنش ۵.۶۵ بنظرم خیلی گرون داده بهم  ۱۰ میلیون و ۳۰۰ گرفت من هرمزگانم متاسفانه اینجا همشون گرون فروش کلاهبردارن زیادتر از قیمت طلا میگیرن

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
سختی نمیده واقعیت ولی میگم تو هیچ حالتی به پس اندازشون دست نمیزنن. من مثلا به هزار نفر پول قرض میدم ...

دلیل اینکه من پس  اندازمون ریختم رو کارت خودم همینه چون همسرم زیادقرض میده اما دست من باشه ازهرچندتایکیومیدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چند تومن شد نیم ستت؟

۱۰ میلیون ۳۰۰ اجرت اش ۲۶۰ تومن ولی نمیدونم برای خودش سود چند درصد حساب کرده

دلیل اینکه من پس  اندازمون ریختم رو کارت خودم همینه چون همسرم زیادقرض میده اما دست من باشه ازهر ...

کجای کاری همسر من از روپول من چون میدونه چقد تو حسابم دارم ب دوستاش ک قرض میخان میگه باشه بعد از من میگیره🫤