2777
2789
اخه من شاغلم بگم ندارم میفهمن دروغه

اها نمیشه پس ولی خو میتونی بپیچونی که مثلا دادم قرض یا هرچی پول نذار بمونه روحسابت ایجور دروغم نگفتی من که دیگه قسم خوردم پولی دستم بیاد سریع بدم طلا یا هرچی لازم دارم پول دشمن داره مخصوصا واسه ماها که دل مهربون داریم میدیم قرض

منتظر روزای بهترم ✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد بنظرم ما نباید پول رو حسابمون باشه منم ایجورم واسه ده روز ده میلیون پول بی زبون دادم قرض به د ...

وای من یبار چنددد سال پیش ک سکه ۵-6 تومن بود

مث خنگا ۶تومن قرض دادم ب ینفر قامیل

یکسال بعد بهم داد

بعد وقتی داشتم میگرفتم انگار من شرمنده بودم حس میکردم اون داره بم لطف میکنه🫤🤣

اها نمیشه پس ولی خو میتونی بپیچونی که مثلا دادم قرض یا هرچی پول نذار بمونه روحسابت ایجور دروغم نگفتی ...

آفرین دقیقا برا همین الان پول نقد یکم دارم میخام یواشکی سکه بگیرم

چون پولای تو حسابمو ک آمارشو شوهرم داره

عکس گذاشتم من اینو گرمی ۱۴۹۰ گرفتم. هفته پیش

عکسش واسه من نمیاد مبارکت باشه ان شالله ب خوشی استفاده کنی💚😍

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
عزیزم بندرعباسی ؟ 

یکی از شهرستان های بندرعباس قبلا از اینجا میگرفتم اما این دفعه رفتم لارستان طلا خریدم ک اونم خیلی اجرت ازم گرفت

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
چجوری تومن رو ب درصد تبدیل کنم متوجه بشم چند درصد اجرت میگیره ؟ در کل باید چند درصد بگیرن

الان مثلا طلا گرمی ۱۳۵۰ باشه

اگر گرمی ۱۳۵ هزار تومن بکشه روش میشه ۱۰ درصد.

و بهت بده ۱۴۸۵ تومن بده، خوب حساب کرده.

البته الان طلا فروشا زیر ۱۶۰۰ نمیدن. که همون حدود ۲۰ درصد 

الان مثلا طلا گرمی ۱۳۵۰ باشه اگر گرمی ۱۳۵ هزار تومن بکشه روش میشه ۱۰ درصد. و بهت بده ۱۴۸۵ تومن بده ...

اهان پس باید بگردم دنبال طلافروشی ک سود اجرت اش ۱۰ درصد این دفعه ی همه ی طلافروشی ها رو میگردم ببینم چند درصد میگیرن