2777
2789
اهان پس باید بگردم دنبال طلافروشی ک سود اجرت اش ۱۰ درصد این دفعه ی همه ی طلافروشی ها رو میگردم ببینم ...

به قول شوهر من از طلا فروش دزدی هم کنی باز اون برد کرده.

ولی باز بگردی، طلای کم اجرت پیدا میشه.

اگر مدل و شکل طلا برات مهم نیست و صرف پس انداز، بگرد.

اتفاقا بعضی شهرستانها طلا ارزون تر.

الان النگوهای هست که میگن دبی و ... اونا خیلی اجرتشون بالاست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بندرعباس من هرجا سراغ گرفتم طلای دست دو گفتن نداریم شما جایی سراغ ندارین؟

من قبلا خنج لارستان شنیدم فکر کنم دست دوم داره طلای مروارید سفید دقیق هم یادم نیست

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

سرچ کن طلای مروارید سفید خنج گوگل پیجش برات میاره ی هایلایت داره زده بدون دستمزد یعنی بدون اجرت بهش پیام بده میتونی اینترنتی هم خرید کنی

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
به قول شوهر من از طلا فروش دزدی هم کنی باز اون برد کرده. ولی باز بگردی، طلای کم اجرت پیدا میشه. اگ ...

اره بخدا یجوری منت هم میزارن ک برات کمتر حساب کردیم منم چقدر خوشحال شدم از در طلافروشی ک اومدم بیرون فهمیدم چ کلاهی سرم رفته😅اره طلای ایرانی میگیرم اجرتش پایین تره خارجی ک خدا میدونه چند

اگه اینستا داری سرچ کن رشید قبادی پیج طلا فروشی اش برات میاره لارستان کلا قیمت طلاهاش مناسب چون فقط طلای ریز میفروشه ارسال ب سراسر ایران داره

اره بخدا یجوری منت هم میزارن ک برات کمتر حساب کردیم منم چقدر خوشحال شدم از در طلافروشی ک اومدم بیرون ...

ولی باز طلا پس انداز و میمونه .

من یه دختر دارم به هوای اون پس انداز میکنم.

زورمون به خونه و ماشین نمیرسه، حداقل خرد خرد طلا میخرم.

فردا خواست دانشگاه بره، از ایران بره یا شوهر کنه، همین طلاها پس اندازش.

چون یه بارم کل طلاهامو برای خونه ای که توش میشینیم فروختم و این طلا ها رو باز از صفر جمع کردم دوباره.

ولی باز طلا پس انداز و میمونه . من یه دختر دارم به هوای اون پس انداز میکنم. زورمون به خونه و ماشین ...

ما هم طلا برای پس انداز میخریم چون ارزش پول روز ب روز میاد پایین خدا حفظش کنه دختر گلتو💚🌹😘

ما زن و شوهری خولیم . ولی شوخی کنار من به قرض خیلی معتقدم که ثواب داره. حدیثه وقتی کسی به کسی قرض ...

من برکتشوواقعادیدم چون همسرم دست بقرضش خوبه  خداهم هواشوداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

طلافروشیش مطمعنه؟ قابل اعتماد هست؟

اره بابا معروف این بار خودم میخوم حظوری برم اونجا زن پسر عموی شوهرم ۶ تا النگو خرید بعد ۱ سال فروخت ماشین خرید طلای بی اجرت بود

من خودم کارمندم اما نه حساب خصوصی دارم نه پس انداز شخصی و مخفی

من خودمم از حساب مخفی بدم میادامابرابعضی خانمالازمه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖