این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید خیلی بگردی ۲ درصد ، ۵ درصد و ۷ درصد هم میدن. النگو نو رو هم ۷ درصد میدن. یه مغازه هست تو سبزه ...
من این دفعه ی نیم ست گرفتم با اجرت ۲۶۰ تومن یعنی چند درصد حساب کرده گرمی ی میلیون و ۳۹۳ تومن بود وزنش ۵.۶۵ بنظرم خیلی گرون داده بهم ۱۰ میلیون و ۳۰۰ گرفت من هرمزگانم متاسفانه اینجا همشون گرون فروش کلاهبردارن زیادتر از قیمت طلا میگیرن
این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
سختی نمیده واقعیت ولی میگم تو هیچ حالتی به پس اندازشون دست نمیزنن. من مثلا به هزار نفر پول قرض میدم ...
دلیل اینکه من پس اندازمون ریختم رو کارت خودم همینه چون همسرم زیادقرض میده اما دست من باشه ازهرچندتایکیومیدم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
۱۰ میلیون ۳۰۰ اجرت اش ۲۶۰ تومن ولی نمیدونم برای خودش سود چند درصد حساب کرده