2777
2789
عنوان

باند آمنیوتیک

340 بازدید | 5 پست

سلام ببخشید لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه من16هفته هستم که دکتر تشخیص داد

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام خوبید.بچتون سالم ب دنیا اومد؟تورو خدا جواب بدین.منم ی باند کوچیک دارم ک هنوز ب بچم متصل نشده.

سلام عزیزم من امروز بچم دو روزه دنیا اومده خداروشکر به هیچ جاش نچسبیده بود ولی دائم کنترل بودم خودشم باند من بزرگ بود تو طول روز آب زیاد بخور که مایع دور جنین کم نشه انشالله هیچی نمیشه 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من امروز بچم دو روزه دنیا اومده خداروشکر به هیچ جاش نچسبیده بود ولی دائم کنترل بودم خودشم ...

سلام خوبین میشه بگین چجوری حامله شدی؟؟

که میشع من مامانم بشم 😭۴ ساله منتظرم دعا کنین برام💔
سلام خوبین میشه بگین چجوری حامله شدی؟؟

سلام من با آی وی اف باردار شده بودم ولی وقتی بچم ۳ ماهش بود خود بخود بازم طبیعی باردار شدم