یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند روز بعد اقدامت بی بی زدی عزیزم من این ماه فقط دو بار دوم و سوم ماه اقدام کردم خیلی عجله دارم برا ...
نه عزیزم بهترین زمانش میگن هفت روز بعد از موعده ولی بازم بستگی به زمان اقدام و لقاح داره اگر واقعا نمیتونی صبر کنی روز موعد بزن بعد منفی بود و پریود نشدی چند روز بعد برای منم دعا کن💚
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
سلام والا من اقدام نبودم جلوگیری طبیعی داشتم ۴روز مونده ب موعدم حالا اینجا کمرنگه خودم نگا میکنم پرر ...
ان شاءالله مثبتی روز موعدت بزن اگر پزرنگتر بود آز بده
بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو هفت هفته سقط شد💔😭