2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببینی چی از ازدواج میخوای ، با همون معیارها همسر انتخاب کنی 

اگه پول بخوای ولی با آدم خوش اخلاق بی پول ازدواج کنی خیلی اذیت میشی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

برا اينكه از روزاي بدشون ميگنكاربراي ك زندگي خوب دارن لال هستن خوبي بگن

اره ندیدم کسی یه چیز مثبت بگه همه مینالن از شوهر،مادرشوهر،خواهرشوهر، جاری و...

من تاحالا پولدارای زیادی دیدم که اختلاس کردن آیا تمام پولدارای دنیا بدن؟خیر؟مزدوج شدن به نوبه ی خودش ...

آخه اینجا همه مینالن چطور همشون انتخاب درستی نکردن

باید ببینی چی از ازدواج میخوای ، با همون معیارها همسر انتخاب کنی اگه پول بخوای ولی با آدم خوش اخلاق ...

خب همیشه هم نمیشه تا زیر یک سقف نرفتی طرف رو بشناسی گاهی پول داره در ظاهر اخلاق هم داره اما بعدش اخلاق های بدش نشون میده

الان میان میگن اینجا رو جدی نگیر .ببین تو اینستا اون زوجه من دنبال نمیکردم خیلی معروف ریحانه هه بود اون اروم صحبت میکرد عشق میکردن تو سفرا نگو فیلم بوده پدرشوهرش اینقدر زده بودش میگفت تو بابا نداری بیاد از دستمون نجانت بده 🥲بخاطر پسره سکوت میکرده پسره تو پیجش حرف میزنه یه چیزای چرندی میگه و آروم بی خیالدکه کسی شک نکنه

من هر بار اعلام رضایت کردم بینمون جنگ شده

حالا ازدواجم ب این بدی ک نی نی سایتی ها میگن نیست بلاخره بالا و پایین داره 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

الان میان میگن اینجا رو جدی نگیر .ببین تو اینستا اون زوجه من دنبال نمیکردم خیلی معروف ریحانه هه بود ...

اره اینستا میری میبینی همه چی گل و بلبله اینجای میای برعکسه آدم نمیدونه کدوم باور کنه😂